Κυβέρνηση

Ανελέητο «σφυροκόπημα» Αρκά σε Τσίπρα με δύο απανωτά σκίτσα! (εικόνες)


Όχι με ένα, αλλά με δύο αιχμηρά σκίτσα επανέρχεται ο Αρκάς, εκτοξεύοντας τα «πυρά» του στον Αλέξη Τσίπρα, μέσα από την συλλογή «τα παιδικά χρόνια ενός πρωθυπουργού».

Δείτε εδώ τα σκίτσα που δημοσίευσε σήμερα ο Αρκάς στην επίσημη σελίδα του στο facebook:

Νέο ξέσπασμα Αρκά: «Προτείνουμε μια συμφωνία στα τρολ του ΣΥΡΙΖΑ...»

Νωρίτερα με μία νέα οργισμένη ανάρτηση, οι διαχειριστές της σελίδας του Αρκά, παίρνουν θέση για τις επιθέσεις και την κριτική που δέχεται ο γνωστός σκιτσογράφος για τα σκίτσα του.

Συγκεκριμένα αναφέρει στην τελευταία του ανάρτηση ο Αρκάς γράφει:

««Ο Aρκάς τα παίρνει», « Ο Aρκάς δεν είναι ο Αρκάς», «Ο Aρκάς έχει πουλήσει το όνομά του», «Ο Αρκάς έχει πεθάνει και γράφουν οι κληρονόμοι του» κλπ. Προτείνουμε λοιπόν μια συμφωνία στα τρολ του ΣΥΡΙΖΑ: Αν σταματήσουν να λένε ψέματα για τον Αρκά, θα σταματήσει κι ο Αρκάς να λέει αλήθειες για τον πρωθυπουργό».

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1516948098441347&id=352589524877216&width=500

Υπενθυμίζεται πως, χθες, ο γνωστός σκιτσογράφος είχε στείλει ξανά ένα μήνυμα σε όσους τους κατηγορούν για τα αιχμηρά σκίτσα του που στρέφονται κατά της κυβέρνησης, γράφοντας:

«ΕΚ ΤΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΕΩΣ: Έχουμε ήδη απαντήσει -παρ’ όλο που δεν οφείλαμε- στην ερώτηση: «γιατί ο Αρκάς δεν έκανε πολιτική σάτιρα πριν το 2015;». Εν τούτοις επειδή τα σχόλια συνεχίζονται το επαναλαμβάνουμε: Ο Αρκάς θεωρεί ότι ο πολιτικός αμοραλισμός, ο κομματικός τυχοδιωκτισμός και η ανενδοίαστη εξαπάτηση υπήρχαν πάντα, άλλα έχουν φτάσει στον κολοφώνα τους μ’ αυτήν την κυβέρνηση, τόσο ώστε να τον αναγκάσουν να σχολιάζει αυτό που πάντα σιχαινόταν: την κεντρική πολιτική σκηνή. Απέναντι σ’ αυτή την αθλιότητα κανένας έντιμος άνθρωπος δεν δικαιούται να παραμείνει σιωπηλός«.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1516300421839448&id=352589524877216&width=500

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...