Αθλητισμός

Ανατροπή δεδομένων για τo Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Οι ερυθρόλευκοι δεν ήθελαν να ολοκληρωθεί το ντέρμπι

Τι αποκάλυψε ο Γερμανός διαιτητής Φριτς

Νέα πτυχή, που δημιουργεί νέα δεδομένα για τις δραματικές στιγμές που οδήγησαν στην οριστική διακοπή του ντέρμπι Παναθηναϊκού – Ολυμπιακού (17/3, 0-1) έρχονται στην επιφάνεια. Καίτοι η επίσημη θέση του Ολυμπιακού, όπως εκφράστηκε δια στόματος τους διευθυντή επικοινωνίας των «ερυθρόλευκων», Κώστα Καραπαππά, ήταν πως ο Ολυμπιακός επιθυμούσε να συνεχιστεί κανονικά το παιχνίδι, αυτό διαψεύδεται τόσο από όσα λέχθηκαν από τον Μάρκο Φριτς, όσο και από video που εμφανίζει τις πρώτες στιγμές εντός των αποδυτηρίων του ΟΑΚΑ.

Στις συζητήσεις που υπήρχαν κατά τα πρώτα λεπτά μετά τη διακοπή, όταν οι διαιτητές και ο Ολυμπιακός βρίσκονταν στα αποδυτήρια μαζί με παράγοντες του Παναθηναϊκού, η τηλεοπτική εικόνα καταγράφει τον team manager του Ολυμπιακού, Θοδωρή Κοκκινάκη να βρίσκεται δίπλα στον διαιτητή κάνοντας σαφή ποια ήταν η «ερυθρόλευκη» διάθεση. Με χαρακτηριστικές χειρονομίες, αλλά και αναφορές – επαναλάμβανε τη λέξη «finished», δηλαδή τελείωσε – καθιστώντας σαφές, πως ο Ολυμπιακός δεν ήθελε να βγει ξανά στον αγωνιστικό χώρο.

Ετσι φαντάζει απόλυτα λογικό, πως ο Γερμανός Φριτς έλεγε πως: «Το διέκοψα επειδή δεν συμφωνούσαν και οι δυο ομάδες να συνεχιστεί το παιχνίδι». Αλλωστε, στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε με τρεις εκπροσώπους από κάθε ομάδα, από την πλευρά του Ολυμπιακού επικεφαλής ήταν ο Δημήτρης Αγραφιώτης, ο οποίος έκανε σαφές στους διαιτητές ότι δεν θέλουν να συνεχιστεί το παιχνίδι, επειδή έχουν εισπνεύσει χημικά οι παίκτες. Όλα αυτά μάλιστα, την ώρα που ο αστυνομικός διευθυντής είχε δώσει εγγυήσεις για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα και πως σε εύλογο χρονικό διάστημα η κατάσταση θα έχει ομαλοποιηθεί πλήρως!

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ