Αρχείο

Ανάληψη ευθύνης από τον Ρουβίκωνα για την καταδρομική επίθεση στο υπουργείο Περιβάλλοντος

Άλλη μία επίθεση από την οργάνωση του Ρουβίκωνα. Η ανάληψη της ευθύνης πραγματοποιήθηκε μέσω μίας ανάρτησης.

Την ευθύνη για τη καταδρομική επίθεση με μπογιές τα ξημερώματα της Κυριακής στο υπουργείο Περιβάλλοντος ανέλαβε ο Ρουβίκωνας.

Περίπου στις 05:30 το πρωί πέντε άτομα πλησίασαν το κτίριο του υπουργείου και αιφνιδίασαν τον φρουρό. Ο τελευταίος κινήθηκε προς το μέρος τους και στη συνέχεια οι δράστες πέταξαν μπογιές στο κτίριο του υπουργείου, τόσο στην είσοδο όσο και σε άλλα σημεία.

«Επισκεπτόμαστε για δεύτερη φορά το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας μέσα στην ίδια βδομάδα, αυτή τη φορά στα κεντρικά του, γιατί η λεηλασία του περιβάλλοντος δεν σταματά στους ΧΥΤΑ, παρά συνεχίζεται με τις εξορύξεις υδρογονανθράκων σε Ήπειρο, Ιόνιο και Κρήτη. Όπως έχουμε ξαναπεί, το περιβάλλον απειλείται σοβαρά από τα συμφέροντα κράτους και κεφαλαίου που θέλουν να «στύψουν και τις πέτρες» για να βγάλουν κέρδος», γράφουν μεταξύ άλλων σε κείμενό τους σε γνωστό site του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...