Κόσμος

Αιθιοπία: Βίντεο από το εσωτερικό του Boeing; - Εικόνες λεπτά πριν την συντριβή;

Το μοιραίο ταξίδι έγινε η αιτία να χάσουν την ζωή τους 157 άνθρωποι. Ένα βίντεο μέσα από το αεροπλάνο λίγο πριν από την συντριβή κυκλοφορεί στο διαδίκτυο αλλά είναι αμφίβολη η γνησιότητά του.

Ένα βίντεο που -υποτίθεται- ότι φαίνεται το εσωτερικό του μοιραίου Βoeing 737 MAX 8 λίγη ώρα πριν την τραγωδία στην Αιθιοπία και τη συντριβή του αεροπλάνου οδηγώντας στον θάνατο και τους 157 επιβαίνοντες, δημοσιεύσε σήμερα ένας δημοσιογράφος.

Ο δημοσιογράφος που δημοσίευσε το βίντεο αναφέρει πως στο αεροπλάνο επέβαινε ένας συνάδελφός του, ο οποίος κατέγραψε με το κινητό του τις τελευταίες στιγμές του πριν την συντριβή του Boeing. Δεν διευκρινίζει βέβαια το πώς βρέθηκε στα χέρια του αυτό το υλικό, προκαλώντας εύλογες απορίες για το κατά πόσο το βίντεο είναι αληθινό και πρόερχεται από την καμπίνα της συγκεκριμένης πτήσης.

Πάντως, στο βίντεο, οι επιβάτες διακρίνονται να φορούν τις μάσκες οξυγόνου, ακούγονται και κλάματα μωρών, ενώ εμφανείς είναι και οι αναταράξεις που κάνει το αεροσκάφος πριν το αεροπορικό δυστύχημα.

«Είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς πώς αισθάνονταν σ’ αυτό το βίντεο πριν τη σύγκρουση», γράφει ο δημοσιογράφος που δημοσίευσε το βίντεο.

https://twitter.com/ifijehmartins/status/1104934766439268353

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ