Κοινωνία

«Αγιά Σοφιά»: Ο Κόκκαλης ανέλαβε την υπογειοποίηση στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ

Εταιρεία συμφερόντων του Σωκράτη Κόκκαλη ανέλαβε ως προσωρινός μειοδότης του έργου της υπογειοποίησης στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ.

Οι εξελίξεις στο υπό κατασκευή γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια είναι καθημερινές, αλλά μια από τις τελευταίες αφορά ένα καίριο ζήτημα για την υλοποίηση του σχεδίου της «Αγιά Σοφιάς». Έχει να κάνει με την υπογειοποίηση των οδών Πατριάρχου Κωνσταντίνου και Φωκών, το έργο για το οποίο θα συνδράμει η Περιφέρεια Αττικής με το κονδύλι των 20 εκατ. ευρώ.

Την Τετάρτη (20/03), στην Περιφέρεια Αττικής, αποσφραγίστηκαν οι φάκελοι των προτάσεων και ξεκίνησε η εξέταση των προσφορών από τις εταιρείες για την ανάληψη και την ολοκλήρωση του έργου.

Όπως έγινε γνωστό, ο όμιλος του πρώην προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σωκράτη Κόκκαλη, Intrakat, είναι ο προσωρινός μειοδότης του έργου της υπογειοποίησης. Οι επόμενες 15 ημέρες φαντάζουν ιδιαίτερα κρίσιμες. Τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο, η οποία χαρακτηρίζεται ως «περίοδος ενστάσεων», οι άλλες εταιρείες που κατέθεσαν προσφορά έχουν το δικαίωμα να προσβάλλουν -αν υπάρχει λόγος- την επικράτηση της Intrakat και να διεκδικήσουν το έργο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι κάτι τέτοιο ίσως να μην συμβεί, σε κάθε περίπτωση όμως, πρέπει να περάσει και από την Επιτροπή Ελέγχου.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ