Κόσμος

Έριξαν κουβά με βρώμικο νερό σε άστεγο επειδή κοιμόταν έξω από σιδηροδρομικό σταθμό (βίντεο)


Πρωτοφανής σάλος έχει προκληθεί στην Μεγάλη Βρετανία μετά την δημοσιοποίηση ενός βίντεο που απεικονίζει δύο υπαλλήλους του σιδηροδρομικού σταθμού στο Σάτον του Λονδίνου να λούζουν με ακάθαρτα νερά, έναν άστεγο άντρα που βρισκόταν ξαπλωμένος στο πεζοδρόμιο έξω από το σταθμό.

Το βίντεο έχει προκαλέσει κύματα διαμαρτυρίας προς την διεύθυνση του σταθμού, καθώς οι δύο εργαζόμενοι μοιάζουν να επιθυμούν να διώξουν τον άντρα, ρίχνοντάς του βρώμικο νερό από κουβά σφουγγαρίσματος.

Η κοινοποίηση του οπτικού υλικού από μία γυναίκα που ήταν αυτόπτης μάρτυρας της απάνθρωπης συμπεριφοράς των δύο υπαλλήλων προκάλεσε και την άμεση αντίδραση της τοπικής αστυνομίας, που ανακοίνωσε πως το βίντεο βρίσκεται στην διάθεσή της κι εξετάζεται η επιβολή κυρώσεων στους δύο άντρες, ενώ η διεύθυνση του σιδηροδρομικού σταθμού αναγκάστηκε να απολογηθεί δημόσια για την πράξη των υπαλλήλων της.
https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FITVLondon%2Fvideos%2F308932863142754%2F&show_text=0&width=560

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Για "κρίση θαλάσσιου πάρκου στο Αιγαίο" μιλούν τα τουρκικά ΜΜΕ - Δένδιας: "Σιγά μην ζητήσουμε την άδεια της Τουρκίας για να ψαρέουμε στις Κυκλάδες" (Βίντεο)

Δύο νέα εθνικά θαλάσσια πάρκα σε Αιγαίο και Ιόνιο και τέλος στο ψάρεμα με μηχανότρατες εξήγγελε ο Κυριάκος Μητσοτάκης