Κοινωνία

Έγκλημα στην Κρήτη: Στραγγάλισε την γυναίκα του μπροστά στα δύο μωρά τους!

Όπως έγινε γνωστό το μεσημέρι, η γυναίκα βρέθηκε νεκρή στη Σητεία. Τοπικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι έχει συλληφθεί ο εν διαστάσει σύζυγός της. Είχαν αποκτήσει δύο μωρά μαζί. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το έγκλημα έγινε μπροστά τους!

Η 32χρονη γυναίκα βρέθηκε νεκρή το μεσημέρι, στη Σητεία, άγνωστο υπό ποιες συνθήκες. Στο σημείο έσπευσε η Αστυνομία και λίγο αργότερα, έγινε γνωστό ότι  πρόκειται για έγκλημα.

Μάλιστα, σύμφωνα με το ekriti, οι αστυνομικοί έχουν συλλάβει ήδη, τον 36χρονο, εν διαστάσει σύζυγο του θύματος. Η άτυχη γυναίκα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, έχει σημάδια στραγγαλισμού.

Όπως δημοσιεύει το cretalive, ο εν διαστάσει σύζυγος, φέρεται να έχει ήδη ομολογήσει ότι σκότωσε την γυναίκα, πάνω σε μεταξύ τους καβγά.

Ήταν μητέρα δύο μωρών

Σύμφωνα με το neakriti, το ζευγάρι που είχε αποκτήσει δύο παιδιά -18 και 6 μηνών- είχε πολλές εντάσεις μέσα στη σχέση του.

Άλλη μία ένταση ήταν και η σημερινή που κορυφώθηκε με την νεαρή γυναίκα να πέφτει νεκρή από τα χέρια του συζύγου της. Το έγκλημα έγινε στο σπίτι της μητέρας της νεαρής κοπέλας, που έμενε η 32χρονη μαζί με τα παιδιά από τα Χριστούγεννα.

Ο άντρας φέρεται να προχώρησε στην πράξη του, μπροστά στα μάτια των παιδιών.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η 32χρονη ήταν συμβασιούχος υπάλληλος στην Υπηρεσία Πρασίνου του Δήμου Σητείας, ενώ ο 36χρονος σύζυγός της συμβασιούχος στο Δασαρχείο.

Γνωστός στις αρχές ο σύζυγος

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο φερόμενος ως δράστης παραδόθηκε μόνος του στις αστυνομικές αρχές και συνελήφθη για το έγκλημα. Οι καταθέσεις από συγγενικά και φιλικά πρόσωπα έχουν ξεκινήσει στο Α.Τ. της Σητείας.

Σημειώνεται ότι ο φερόμενος ως δράστης ήταν παντρεμένος ξανά στο παρελθόν. Από αυτόν το γάμο είχε αποκτήσει ένα παιδί που σήμερα είναι 13 ετών και το οποίο φέρεται επίσης να κακοποιούσε.

Πηγή: ekriticretaliveneakriticretapost

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...