Κόσμος

Άνδρας επιχείρησε να δολοφονήσει την γυναίκα του με... κλεμμένο αεροπλάνο!Βίντεο


Πιλότος, φαίνεται πως έριξε επίτηδες αεροπλάνο στις εγκαταστάσεις ενός μικρού αεροδρομίου, με στόχο να σκοτώσει τη γυναίκα του, με την οποία είχε τσακωθεί!

Να δολοφονήσει τη γυναίκα του, μ' ένα κλεμμένο αεροσκάφος, προσπάθησε ένας άνδρας στη Μπουτσουάνα.

Το περιστατικό σημειώθηκε το Σάββατο, όταν οι αρχές κατέγραψαν τη συντριβή ενός αεροσκάφους «Beechcraft King Air B200» στο μικρό αεροδρόμιο της πόλης Ρασέσα.

Η συντριβή είχε ως αποτέλεσμα την καταστροφή του Πύργου Ελέγχου αλλά και 13 αυτοκινήτων.
https://twitter.com/Abramjee/status/1109772915409588230?ref_src=twsrc%5Etfw
Δυστυχώς, τη ζωή του έχασε και ο πιλότος, ο οποίος — όπως αποδείχθηκε αργότερα — είχε κλέψει το αεροπλάνο, προτού σκοπίμως το καταρρίψει στο αεροδρόμιο, με στόχο να δολοφονήσει τη γυναίκα του.

 
https://twitter.com/Abramjee/status/1109772453163814913?ref_src=twsrc%5Etfw
Μάλιστα, πριν την τελική συντριβή, φέρεται να πραγματοποίησε αρκετές πτήσεις πάνω από την περιοχή, σε εξαιρετικά χαμηλό υψόμετρο.

Οι αρχές, όπως αναφέρουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, κατάλαβαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, και διέταξαν την εκκένωση του χώρου από τους περίπου 50 παραβρισκόμενους.
https://twitter.com/Abramjee/status/1109772453163814913?ref_src=twsrc%5Etfw
Αξίζει να σημειωθεί ότι στο μικρό αεροδρόμιο της Ρασέσα στεγάζεται και ένα ιδιωτικό club, το οποίο εκείνη την ημέρα διοργάνωνε κάποια εκδήλωση.

Σ' αυτήν φέρεται να συμμετείχε και η γυναίκα του πιλότου. Ωστόσο, το ζεύγος είχε έναν καυγά λίγες ώρες νωρίτερα, γεγονός το οποίο εκτιμάται ότι αποτέλεσε το έναυσμα της τραγωδίας.

 

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ