Αθλητισμός

Άγριο "πέσιμο" οπαδών σε φορ της Superleague - "Σας κάρφωνα στο Καραϊσκάκη"!

Ένα δυσάρεστο περιστατικό συνέβη πριν μερικές ημέρες σε επαρχιακή πόλη της Ελλάδας, η οποία διατηρεί ομάδα στη Super League και κουβαλά αρκετή ιστορία στην πλάτη της. Το συμβάν έφτασε στα αφτιά του Sportdog που έτσι και αλλιώς είναι μεγάλο λαγωνικό στην πιάτσα.

Συγκεκριμένα, ποδοσφαιριστής δέχτηκε επίθεση σε νυχτερινό μαγαζί, τόσο από οπαδούς της ομάδας του όσο και από αυτούς του Ολυμπιακού που έτυχε να είναι θαμώνες του συγκεκριμένου κέντρου και να βρίσκονται στον ίδιο χώρο.

Οι οπαδοί της ομάδας του τού την έπεσαν λόγω των χαμηλών του επιδόσεών του, σε μία βραδιά που όπως λένε αξιόπιστες πηγές στο Sportdog δεν ήταν και τόσο νηφάλιος, λόγω υπερβολικής κατανάλωσης αλκοόλ.

Βλέπετε είναι επιθετικός και έχει σκοράρει 2 γκολ σε 17 αγώνες στη Super League, όπερ σημαίνει, ότι δεν έχει βοηθήσει την ομάδα του στην επίτευξη θετικών αποτελεσμάτων και στη συγκομιδή βαθμών. Πριν μερικούς μήνες δε οι οργανωμένοι της ομάδας του τον είχαν φωτογραφήσει σε ανακοίνωσή τους, κάνοντας λόγο για «επαναλαμβανόμενα κρούσματα κακής εξωγηπεδικής ζωής».

Όσον αφορά τους οπαδούς του Ολυμπιακού, όπως τονίστηκε παραπάνω, δεν ήταν παρέα με τους φίλους της έτερης σουπερλιγκάτης ομάδας. Του επιτέθηκαν φραστικά όμως επειδή ο 31χρονος επιθετικός τους είχε πληγώσει παλαιότερα με τη φανέλα άλλης ομάδας.

«Όταν σας τα έβαζα στο Καραϊσκάκη ήταν καλά;» ήταν η απάντηση που τους έδωσε ο ποδοσφαιριστής, του οποίου η καριέρα έχει πάρει την κατιούσα τα τελευταία χρόνια και άπαντες απορούν που οφείλεται αυτή η κατρακύλα. Γιατί κάποτε ήταν από τους εξελίξιμους γκολτζήδες και πλέον αιθεροβατεί μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας. Απ' ότι φαίνεται δεν είναι εύκολο να διαχειριστεί κανείς τη δόξα και τα φώτα της δημοσιότητας...

sportdog.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...