Πολιτική

Κοτζιάς: Γνώριζε από την αρχή ο Καμμένος για τις κινήσεις της κυβέρνησης στο Σκοπιανό

Ο πρώην υπουργός Εξωτερικών, διαψεύδει τον Πάνο Καμμένο που έχει επανειλημμένα καταγγείλει πως εξαπατήθηκε από τον πρωθυπουργό και τον ΣΥΡΙΖΑ για τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Οι κινήσεις της κυβέρνησης για να επιτευχθεί συμφωνία για το σκοπιανό ήταν σε γνώση του Πάνου Καμμένου, αναφέρει ο πρώην υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Realnews.

«Όλα τα ήξερε (ο Π. Καμμένος). Είχε ψηφίσει τις προγραμματικές της κυβέρνησης Τσίπρα, που ήδη τον Ιανουάριο του 2015 έθεταν ως στόχο την υλοποίηση μιας πολιτικής σύνθετης ονομασίας. Το ίδιο είχε κάνει και ως υφυπουργός των κυβερνήσεων Καραμανλή. Επιπλέον είχε συμφωνήσει εξαρχής να ξεκινήσει η διαπραγμάτευση με στόχο να κλείσει το θέμα. Γνώριζε δε, ότι αυτή η συμφωνία είχε χρονοδιαγράμματα», τόνισε ο πρώην υπουργός Εξωτερικών.

Ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, μετά την αποχώρησή του από την κυβέρνηση έχει επανειλημμένως καταγγείλει ότι ο Αλέξης Τσίπρας τον εξαπάτησε στο θέμα των Σκοπίων και πως του υποσχέθηκε ότι η Συμφωνία των Πρεσπών θα έρθει στη Βουλή μετά τις εκλογές.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...