Κυβέρνηση

Η Μακεδονία τελειώνει τον ΣΥΡΙΖΑ: Φιάσκο! - Τρεις κι ο κούκος στη μάζωξη Παππά στο Κιλκίς - Ανεπιθύμητοι οι κυβερνητικοί

Aυτό ήταν. Η σημερινή εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ έδειξε περίτρανα πως πολιτικά άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για το κόμμα που έβαλε την υπογραφή του στην προδοσία της Μακεδονίας μας.

Το απόλυτο φιάσκο, είναι ενδεικτικό του τι θα επακολουθήσει το επόμενο χρονικό διάστημα.

Οποτε και εάν γίνουν οι εκλογές, οι Θεσσαλονικείς και όλοι οι Μακεδόνες θα μαυρίσουν τον Α. Τσίπρα. Η ανοχή έχει και τα όριά της.

Την πλάτη στο ΣΥΡΙΖΑ και τον Νίκο Παππά γυρίζει η Μακεδονία καθώς ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής και στενότερος συνεργάτης του πρωθυπουργού βρέθηκε «αντιμέτωπος» με μια άδεια αίθουσα στην κεντρική του ομιλία στο Κιλκίς.

Μετά το επεισόδιο ο κ. Παππάς κατά το πρωινό του περίπατο σε χωριό στο Κιλκίς μίλησε ενώπιον 25 το πολύ ανθρώπων ενώ εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι ο τοπικός βουλευτής Θεόδωρος Παραστρατίδης δεν βρισκόταν καν στην αίθουσα.

Μοναδικός συμπαραστάτης ήταν ο Υποψήφιος περιφερειάρχης ΣΥΡΙΖΑ κ. Χρήστος Γιαννούλης.

Δείτε τις φωτογραφίες

syriza

Νωρίτερα, όπως πρώτο αποκάλυψε το ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ, τα παράπονα και τις διαμαρτυρίες των πολιτών του δήμου Παιωνίας στο Κιλκίς όπου βρίσκεται πραγματοποιώντας επίσκεψη, άκουσε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς.

«Προδώσατε τη Μακεδονία», είπε χαρακτηριστικά ένας ηλικιωμένος κάτοικος του ακριτικού χωριού Μεταμόρφωση, συμπληρώνοντας «κρίμα που σας έδωσα και την ψήφο μου», ενώ ο υπουργός προσπαθούσε να αναπτύξει τα επιχειρήματά του.

Ένας δημοτικός σύμβουλος του δήμου Παιωνίας του επέδωσε μάλιστα και ψήφισμα, που χαρακτηρίζει «ανεπιθύμητους» όσους έχουν εγκρίνει την Συμφωνία των Πρεσπών, ενώ ο κύριος Παππάς που το παρέλαβε γελώντας αμήχανα, είπε: «Να φύγουμε, δηλαδή, εννοείτε;».

Πολίτες που τον είδαν από μακριά, του φώναξαν επίσης «ό,τι έχετε να πουλήσετε, πουλήστε τα όλα»!

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...