Επιθετικά ελικόπτερα Απάτσι: Φωτιά, ατσάλι & Θάνατος το κάθε πέρασμά τους (Βίντεο)

Δημοσίευση: 10 Μαρτίου 2019, 9:50 πμ | Ανανέωση: Μάρτιος 10, 2019 στις 9:59 πμ

Σε ετοιμότητα ακόμα και αν δεν υπάρχει εχθρός. Δείχνουν τα δόντια τους και σκορπάνε τον τρόμο.


Δεν τους δόθηκε η ευκαιρία να αποδείξουν τι αξίζουν σε πραγματική μάχη …Αλλά ο απόκοσμος Χορός των επιθετικών ελικοπτέρων Απάτσι ,πριν αρχίσουν να ξερνούν φωτιά -ατσάλι και θάνατο…Μόνο τρόμο προκαλεί στους εχθρούς

Η διασφάλιση και διατήρηση σε υψηλό επίπεδο των δεικτών παραγωγής και διαθεσιμότητας των Αεροπορικών Μέσων του Στρατού Ξηράς, αποτελεί αποτέλεσμα σκληρής και συλλογικής εργασίας του Προσωπικού της 1ης ΤΑΞΑΣ και του 307 ΠΕΒ.

Ας απολαύσουμε ένα VIDEO από το 2ο ΤΕΕΠ που αποδεικνύει με το καλύτερο τρόπο την «κατάληξη» αυτής της αγαστής συνεργασίας με τον επιχειρησιακό φορέα και φυσικά τις αξιοθαύμαστες ικανότητες – δεξιότητες των χειριστών του και όχι μόνο.!!!!!!!!

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ 307 ΠΕΒ ΜΕ 1Η ΤΑΞΑΣ

Η διασφάλιση και διατήρηση σε υψηλό επίπεδο των δεικτών παραγωγής και διαθεσιμότητας των Αεροπορικών Μέσων του Στρατού Ξηράς, αποτελεί αποτέλεσμα σκληρής και συλλογικής εργασίας του Προσωπικού της 1ης ΤΑΞΑΣ και του 307 ΠΕΒ. Ας απολαύσουμε ένα καταπληκτικό VIDEO από το 2ο ΤΕΕΠ που αποδεικνύει με το καλύτερο τρόπο την «κατάληξη» αυτής της αγαστής συνεργασίας με τον επιχειρησιακό φορέα και φυσικά τις αξιοθαύμαστες ικανότητες – δεξιότητες των χειριστών του και όχι μόνο.!!!!!!!!

Gepostet von Φίλοι 307 Προκεχωρημένου Εργοστάσιου Βάσης – 307 ΠΕΒ am Freitag, 9. März 2018