Απόψεις

Γ. Τράγκας: «Πάμε ολοταχώς για αλλαγή συνόρων – Ο Τσίπρας κατέστρεψε την πατρίδα»

O Γιώργος Τράγκας μέσα από την εκπομπή «Εν Αθήναις» στα Παραπολιτικά 90.1 fm, μίλησε για τις επικείμενες εκλογές, για την κόντρα Βαρώτσου- Ζορμπά σχετικά με τον «Δρομέα» αλλά και για τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος είπε: «Κυρίες και κύριοι πάμε ολοταχώς για Πάσχα και μετά εκλογές. Αν θέλετε τα παιδιά σας ή τα εγγόνια σας να δούνε μία άσπρη μέρα, ο Τσίπρας πρέπει να φύγει το συντομότερο δυνατόν. Έχει δημιουργήσει μεγάλη καταστροφή στον τόπο. Όλοι έχουν αντιληφθεί τι έχουν κάνει. Πάμε ολοταχώς για αλλαγή συνόρων. Κανένα από τα δύο κόμματα δεν μπορεί να εξυπηρετήσει το Έθνος, είναι και τα δύο μνημονιακά. Ο Τσίπρας δουλεύει για τα ξένα κράτη και ο Μητσοτάκης πιστεύει ότι θα έρθει ηφαίστειο επενδύσεων στη χώρα».

Και πρόσθεσε: «Ο Τσίπρας έχει διαπράξει το μεγαλύτερο έγκλημα. Έχει αποποιηθεί τελείως τη σχέση της Ελλάδας με το όνομα «Μακεδονία». Δεν μπορούν το λιμενικό ή οι ένοπλες δυνάμεις να τραγουδήσουν το «Μακεδονία Ξακουστή».  Ένας αγράμματος που θεωρεί ότι είναι συνομιλητής της ιστορίας, έκανε συμφωνία κατά την οποία το 52% του γεωγραφικού εδάφους των ορίων της Μακεδονίας δεν μπορούν να χρησιμοποιούν το όνομα «Μακεδονία». Ετοίμασε για την πατρίδα μεγάλη καταστροφή και ετοιμάζει νοθεία στις εκλογές».

«Ο πρόεδρος των Σκοπίων, Γκιόργκι Ιβανόφ αρνήθηκε να προσυπογράψει 11 νομοσχέδια που έχουν υπερψηφιστεί από τη Βουλή καθότι φέρουν το καινούργιο όνομα της χώρας. Οι έως τώρα δημοσκοπήσεις καταδεικνύουν πως οι πολίτες είναι διχασμένοι όσον αφορά τη λύση του ονοματολογικού. Πιέζεται ο Βαρθολομαίος να γίνεται λειτουργία στα Βουλγαρικά στην νότια διάλεκτο των Σκοπίων. Ο Μπαμπινιώτης είπε ότι η γλώσσα στα Σκόπια είναι βουλγαροσέρβικη και όχι μακεδονική», ανάφερε ο Γ. Τράγκας.

Για την κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην κ. Ζορμπα και τον κ. Βαρώτσο είπε: «Η Υπ. Πολιτισμού κ. Ζορμπά διέψευσε ότι υπήρξε  πρόταση σχετικά με την ανταλλαγή του γλυπτού «Δρομέα» που βρίσκεται μπροστά από το Χίλτον με άγαλμα κεντρικής πλατείας των Σκοπίων. Ο κ. Βαρώτσος βγήκε και είπε: «δεν είμαι κανένας τρελός, ούτε γίνεται να ξύπνησα ξαφνικά το πρωί και να φαντάστηκα ότι συνάντησα την υπουργό Πολιτισμού και συζητήσαμε από κοντά το ενδεχόμενο μεταφοράς του «Δρομέα» στην κεντρική πλατεία των Σκοπίων»».

Για τον Βαγγέλη Μαρινάκη ο Γιώργος Τράγκας είπε: «Ο Μαρινάκης έχει γύρω στα 140 σκάφη, μαζί με τον Ρος έχουν μία από τις υψηλότερες θέσεις στο Αμερικανικό χρηματιστήριο. Ο Μαρινάκης έχει στο διοικητικό συμβούλιο του Ρος δύο ανθρώπους. Η DEA που έχει εξαρθρώσει όλα τα καρτέλ, δεν βρήκε στοιχεία για τον Μαρινάκη. Αν είχε κάτι για τον Μαρινάκη πιστεύετε ότι η DEA θα τον άφηνε; Πιστεύετε ότι ο Μαρινάκης θα ήταν έξω; Θα πήγαινε στο Λονδίνο και θα έπαιρνε την Νότιγχαμ Φόρεστ; Θα μπορούσε να κουνήσει τραπεζικό έμβασμα στην Αμερική; Ο Αμερικάνοι ελέγχουν εξονυχιστικά τον Μαρινάκη και όλους τους εφοπλιστές».

Όσο για τις ευρωεκλογές ανάφερε: «Έχουμε γελαστεί πολλές φορές, δεν είναι ανάγκη να πάνε στην Βουλή άνθρωποι που ψήφισαν μνημόνια και πούλησαν βιβλία με τις αυθεντικές επιστολές του Ιησού. Έχω πάρει συνέντευξη από τον κ. Βελόπουλο όπου θα μεταδοθεί εν καιρώ και απάντησε  για όλα. Ετοιμάζεται και το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, και ακούγονται ονόματα όπως του Δημήτρη Παπαδημούλη, του Στέλιου Κούλογλου, της Κωνσταντίνας Κούνεβα, του Παναγιώτη Κουρουμπλή, αλλά και της Έλενας Κουντουρά. Η κ. Δούρου παραμένει στην θέση της ενώ έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για τους 100 νεκρούς. Ο κ. Μητσοτάκης κατεβάζει μάλλον τον Ρουβά στην Ευρωβουλή, πιστεύει ότι θα τον στείλει στην Eurovision».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...