Αθλητισμός

Formula 1: Ακόμα πιο γρήγορη με νέα οχήματα - Δείτε τις εικόνες

Η Formula 1 υποδέχεται νέα οχήματα που θα κάνουν τους αγώνες ακόμα πιο γρήγορους.

Η Mercedes αποκάλυψε το νέο της μονοθέσιο για το 2019, την W10, με την οποία ελπίζει να κατακτήσει το έκτο συνεχόμενο double στο πρωτάθλημα της Formula 1.

Τα χρώματα παραμένουν τα ίδια με αυτά που είχαμε και το 2018, όμως υπάρχει μια ανανέωση σε ό,τι αφορά στον σχεδιασμό του livery.

To μονοθέσιο του οποίου το πλήρες όνομα είναι Mercedes-AMG F1 W10 EQ Power+, πάτησε άσφαλτο στην πίστα του Silverstone όπου με κλειστές πόρτες πραγματοποιεί τους πρώτους του γύρους στα χέρια των Lewis Hamilton και Vallteri Bottas.

Mε βάση τη μυστικότητα των πρώτων αυτών γύρων, η W10 θα είναι ορατή στο ευρύ κοινό και στους δημοσιογράφους στις δοκιμές της Βαρκελώνης που ξεκινούν στις 18 Φεβρουαρίου.

Σε δηλώσεις του στη διάρκεια της παρουσίασης ο Toto Wolff δήλωσε ότι οι νέοι κανονισμοί αναφορικά με την αεροδυναμική μηδένισαν το όποιο πλεονέκτημα από τις προηγούμενες χρονιές με τη νέα χρονιά να αποτελεί μια πρόκληση για όλους μας.

Πρέπει να ξεκινήσουμε από το μηδέν- είπε – και να αποδείξουμε ότι είμαστε ανταγωνιστικοί. Η σεζόν ξεκινά με μηδέν βαθμούς και δεν έχουμε τίποτα ως δεδομένο και βέβαια καμία αίσθηση πως έχουμε έστω και το παραμικρό προβάδισμα απέναντι στις άλλες ομάδες. Στην πραγματικότητα η αλλαγή κανονισμών για τη νέα σεζόν αναδεικνύει την κάθε ομάδα σαν μια πιθανή απειλή, ικανή να κυνηγήσει τον τίτλο.

Θα πάμε στη Βαρκελώνη, όπου θα έχουμε πιο απτά δεδομένα για σύγκριση και στη συνέχεια θα επικεντρωθούμε σε μια προσπάθεια να βελτιώσουμε τις επιδόσεις μας. Ελπίζουμε – κατέληξε – να είμαστε έτοιμοι και πλήρως ανταγωνιστικοί στον εναρκτήριο αγώνα της σεζόν στη Μελβούρνη.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...