Αθλητισμός

Europa League: Σεβίλλη-Λάτσιο 2-0 - Οι Ανδαλουσιανοί στους «16» (βίντεο)

Με... οδηγό τον Βισάμ Μπεν Γεντέρ η Σεβίλη έγινε η πρώτη ομάδα που εξασφάλισε την πρόκριση στους «16» του Europa League, με δύο νίκες απέναντι στη Λάτσιο.

Κέρδισε 2-0 απόψε και 1-0 την περασμένη Πέμπτη μέσα στην Ιταλία.

Ο Γάλλος επιθετικός είχε το μεγαλύτερο μερίδιο στην επιτυχία των Ανδαλουσιάνων απέναντι στους «λατσιάλι». Ήταν εκείνος που χάρισε τη νίκη στην ομάδα του μέσα στο «Ολίμπικο» την περασμένη εβδομάδα (1-0) και στη ρεβάνς του «Σάντσεθ Πιθχουάν» αυτός που άνοιξε το σκορ, για να «τελειώσει» την υπόθεση πρόκριση ο Σαράμπια στο 78΄.

Αξίζει να σημειωθεί, μάλιστα, ότι ο Μπεν Γεντέρ σκόραρε και τις δύο φορές σχεδόν στην ίδια χρονική περίοδο των αναμετρήσεων. Στη Ρώμη άνοιξε το σκορ στο 20΄, ενώ σήμερα (20/02)βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα, δύο λεπτά νωρίτερα.

Το ματς είχε μεγάλη ένταση, με αποτέλεσμα οι δύο μονομάχοι να τελειώσουν με παίκτη λιγότερο. Αρχικά, με την κόκκινη κάρτα (δεύτερη κίτρινη) που δέχθηκε ο Φράνκο Βάσκες στο 60΄ και 11 λεπτά αργότερα το δρόμο προς τα αποδυτήρια είδε και ο Μάρουσιτς των «λατσιάλι» με απευθείας κόκκινη κάρτα για σκληρό τάκλιν που έκανε.

https://youtu.be/86okX9p5S8g

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ