ΗΠΑ

50 Cent: «Ο Τραμπ μου έδωσε 500.000 δολάρια για να πάω στην ορκωμοσία του»

Ο Αμερικανός ράπερ και ηθοποιός 50 Cent είπε ότι ο Ντόναλντ Τραμπ του πρόσφερε το τεράστιο χρηματικό ποσό των 500.000 δολ. για να παρευρεθεί στην τελετή ορκωμοσίας του το 2017.

Ο 50 Cent συζητώντας με τον Τζέιμς Κόρντεν στο «Late Late Show» διευκρίνισε ότι το σημαντικό χρηματικό ποσό δεν ήταν για να ανέβει στη σκηνή και να τραγουδήσει, ήταν απλώς για να παρευρεθεί.

Ο 50 Cent, το πραγματικό όνομα του οποίου είναι Κέρτις Τζέιμς Τζάκσον εξήγησε: «Μου έδωσαν μισό εκατομμύριο δολάρια για να πάω. Απλά για να πάω». «Δεν το έκανα γιατί δεν ήξερα αν μπορούσα να διορθώσω τη ζημιά. Για να είμαι ειλικρινής, όλα τα χρήματα δεν είναι καλά χρήματα. Δεν ξέρω πώς να το διορθώσω», εξήγησε ο δημοφιλής ράπερ.

«Είπα: Μη με φέρνετε για να διορθώσω το ζήτημα με τους Αφροαμερικανούς ψηφοφόρους».

Ο ράπερ βρέθηκε στο επίκεντρο τού ενδιαφέροντος την περασμένη εβδομάδα, όταν καταδίκασε τον οίκο μόδας για το πουλόβερ που θεωρήθηκε ότι είναι εμπνευσμένο από το blackface, το οποίο ξεκίνησε ως μια αμερικανική μορφή ψυχαγωγίας στην παράδοση των υπαίθριων θεατρικών παραστάσεων με πλανόδιους καλλιτέχνες (τα λεγόμενα Minstrel Shows) τον 19ο αιώνα. Στη συγκεκριμένη παράδοση, λευκοί άνθρωποι βάφονταν με μαύρη μπογιά παριστάνοντας καρικατούρες των μαύρων ανθρώπων προκειμένου ανοιχτά και σκόπιμα να τους γελοιοποιήσουν.

Το μαύρο πουλόβερ με το ζιβάγκο και το άνοιγμα σε σχήμα στόματος, προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων και τελικά σταμάτησε να πωλείται.

Ο 50 Cent αποφάσισε να μποϊκοτάρει τον οίκο Gucci και δημοσίευσε βίντεο στο Instagram, στο οποίο εμφανίζεται να καίει T-shirts του brand.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Σοκάρει τον Μακρόν Γάλλος Στρατηγός ενώ αποχαιρετούν Οχέτινο-Νοβομπαχμούτοβκα οι Ουκρανοί-Το ρωσικό πυροβολικό εξόντωσε πιθανόν και Γάλλους Λεγεωνάριους

Το σίγουρο είναι ότι οι Ρώσοι θα φουλάρουν κατά των Ουκρανών εφόσον οι ΗΠΑ είναι απασχολημένες σοβαρά με το Ισραήλ και...