Καιρός

Χιόνια στην Εύβοια: Άνεμοι έως και 10 μποφόρ - Δείτε τις εικόνες και το βίντεο

Τα χιόνια πλημμύρισαν την Εύβοια. Οι εικόνες θυμίζουν χειμερινό θέρετρο.

Το κύμα κακοκαιρίας που μαστίζει τη χώρα από το βράδυ της Τρίτης σαρώνει την Εύβοια με έντονες χιονοπτώσεις αλλά και ανέμους που φτάνουν έως και τα δέκα μποφόρ.

Ο δρόμος από το 16 χιλιόμετρο στην Καστέλλα έως το 47ο στο Δερβένι είναι κλειστός για τα φορτηγά αυτοκίνητα ενώ για τα υπόλοιπα οχήματα η κυκλοφορία διεξάγεται αποκλειστικά με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων.

Σύμφωνα με το Star κεντρικής Ελλάδας, χιονίζει επίσης από τα ορεινά της Στενής, ενώ τα ειδικά οχήματα της Περιφέρειας και των δήμων επιχειρούν τον καθαρισμό του οδοστρώματος.

Παράλληλα, εκτός από την έντονη χιονόπτωση, πολύ ισχυροί άνεμοι χτυπούν την Εύβοια από κάθε πλευρά. Το μεσημέρι στον Νότιο Ευβοϊκό και το Κεντρικό Αιγαίο έφτασαν τα 8 μποφόρ, ενώ όσο περνάει η ώρα αναμένεται να δυναμώσουν και να φράσουν τα  10.

Ως αποτέλεσμα θα δοθεί απαγορευτικό απόπλου σε όλα τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια.  Απαγορευτικό είναι σε ισχύ ήδη για τα πλοιάρια που κάνουν το δρομολόγιο Αιδηψό – Αρκίτσα, ενώ κανονικά για την ώρα γίνονται τα δρομολόγια για Γλύφα.

 

https://www.dailymotion.com/video/x72cimn

 

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές