Πολιτική

Φ.Κρανιδιώτης: Η μάνα δεν θα γίνει ποτέ «γονέας 2»

H Γαλλία είναι μεγάλη χώρα. Σε μέγεθος, Ιστορία, οικονομία. Είναι πυρηνική δύναμη και στον σκληρό πυρήνα του G7. Επίσης, στις πολιτικές της έχει τεράστια επίδραση η αριστερή νοοτροπία, η «πολιτική ορθότητα». Η δυναμική φίλη μας, η Μαρίν Λεπέν, είναι μακράν μπροστά με 8,5% μονάδες από τον Εμανουέλ Μακρόν, πιστό λακέ της παγκοσμιοποίησης και οπαδό της αδιάκριτης αστυνομικής βίας. Oμως μέχρι να δούμε αυτήν την ευκταία αλλαγή, για τη Γαλλία και την Ευρώπη, η γάγγραινα του δικαιωματισμού καλπάζει.

Πρόσφατα, η Γαλλική Εθνοσυνέλευση πήρε μια ιστορική απόφαση, που βάζει τη γαλλική κοινωνία και με τα δυο πόδια στο φρενοκομείο των αριστερών ιδεοληψιών. Καταργήθηκε το «όνομα πατρός» και το «όνομα μητρός» από τα ληξιαρχεία, τα πιστοποιητικά και όλα τα δημόσια έγγραφα και αντικαθίσταται από το σουρεαλιστικό «γονέας 1» και «γονέας 2». Γιατί; Μα, για να ικανοποιηθούν οι ακτιβιστές που πιστεύουν στη θεωρία των 62 φύλων, «επιστημονικά» εφάμιλλη της θεωρίας της κούφιας Γης, της θεωρίας ότι η Γη είναι επίπεδη και ο Hλιος περιστρέφεται γύρω της, κι αν δεν το αποδέχεστε, θα σας τιμωρήσουν οι καλικάντζαροι, που κι αυτοί είναι τόσο υπαρκτοί όσο και τα 62 φύλα των γκουρμέ «επιστημόνων» του απευθυσμένου, οι οποίοι έχουν φτιάξει τομείς πανεπιστημιακών σπουδών γι’ αυτά τα καραγκιοζιλίκια και παράγουν, αλληλοπροωθούμενοι, σωρηδόν διδακτορικά για το αν πετάει ο γάιδαρος κι αν μπορεί να κατεβάσει γάλα ο Μήτσος ή να κατουράει όρθια η Μαρία, που όμως δεν έχει τι να τινάξει. Σου λέει, να μη ρωτάει ο συμμαθητής σου «πώς λένε τη μαμά σου;» και συ να απαντάς «Βρασίδα». Είναι πιο διπλωματικό το «γονέας 2».

Ολο αυτό είναι άλλη μια ολομέτωπη επίθεση στην κανονική οικογένεια, ώστε ο βαθύς ολοκληρωτισμός του δικαιωματισμού να μας πείσει με το ζόρι ότι περπατάμε με το κεφάλι. Επεται η απαγόρευση και της προφορικής χρήσης των όρων «μαμά» ή «μάνα» και «μπαμπάς» ή «πατέρας», ώστε πάλι να ικανοποιηθούν τα ψυχολογικά των σπάνιων πουλιών της κοινωνίας.

Ειλικρινά, όμως, δεν καταλαβαίνω κάτι: Αφού απεχθάνονται τις κοινωνικές συμβάσεις, γιατί θέλουν να δημιουργήσουν ψυχιατρικής αρμοδιότητας κακέκτυπά τους, όπως, π.χ., του γάμου και της οικογένειας; Πρόκειται για μια εντεινόμενη σε όλη τη Δύση προσπάθεια καταναγκαστικής προσαρμογής της πλειονότητας στα γούστα, στις ανασφάλειες και τις ψυχικές αποκλίσεις και προβλήματα μιας μικρής μειονότητας, που απαιτεί να ονομάζουμε «φύλα» ακόμη και τα πιο περίεργα γούστα στο κρεβάτι και να τους φτιάξουμε και θεσμούς που θα επιβληθούν με δρακόντειους νόμους και αυστηρή καταστολή. Ομως ό,τι ανήκει στην κρεβατοκάμαρα ανήκει στην κρεβατοκάμαρα και δεν θα το κάνουμε θεσμό.

Επεται συνέχεια, π.χ., τα ευαίσθητα αγόρια να παίρνουν απαλλαγή από τη γυμναστική στο σχολείο λίγες ημέρες γιατί θα έχουν «συναισθηματική περίοδο», ώστε να μην αδικούνται σε σχέση με τα κανονικά κορίτσια. Μετά έπεται να γίνει υποχρεωτικό να φοράνε όλα τα παιδιά μία ημέρα αγορίστικα και μία ημέρα κοριτσίστικα ρούχα, να απαγορευτεί τα αγόρια να παίζουν πόλεμο με ψεύτικα όπλα και εν γένει παιχνίδια που αναπαράγουν το κλασικό αντρικό πρότυπο. Θα γίνουν υποχρεωτικά οι λίλιζες, το σχοινάκι και «ο γιατρός», αλλά με εναλλασσόμενους ρόλους. Γιατί όλα αυτά; Για να μην υπάρχουν διακρίσεις, τάχα, ανάμεσα στους κανονικούς γονείς και στα παιδιά τους, από τη μια, και στους gay γονείς και στα υιοθετημένα παιδιά τους, από την άλλη. Αν αισθάνεστε ό,τι όλα αυτά είναι εξωτικά πειράματα των Γάλλων, ρίξτε λίγο νερό στο πρόσωπό σας και δείτε τι λένε οι συριζαίοι βουλευτές και στελέχη και διάφοροι νεοφιλελέδες, εξίσου «δικαιωματιστές», μαζί με τον υστερικό Λόχο Προπαγάνδας τους στα ΜΜΕ και τα Κοινωνικά Δίκτυα. Οπότε, προσεχώς στην πόρτα σας.

Ο μηχανισμός που προωθεί όλο αυτό το θεσμικό φρενοκομείο είναι ο ίδιος, ιδεολογικά αλλά και από άποψη δικτυωμένων οργανώσεων και προσώπων, με αυτόν που προωθεί τον ισλαμικό εποικισμό, τη διάλυση των εθνικών κρατών και την κατάργηση των συνόρων στην Ευρώπη, με τον Σόρος, τις ΜΚΟ του και τους Χατζατζάρηδές του στις κυβερνήσεις, στα εθνικά Κοινοβούλια, στο Ευρωκοινοβούλιο και στις «ανεξάρτητες Αρχές». Ισως είναι η μεγαλύτερη εγκληματική οργάνωση που είδε ποτέ η Ευρώπη, η οποία έχει στόχο τον μισθό σου, την οικογένειά σου, την Πατρίδα σου.

Δεν είναι μακριά η ημέρα που θα βγει το πρώτο διεθνές ένταλμα για τον Σόρος και τους άλλους δήμιους της Ευρώπης των Εθνών και της Ελευθερίας τους. Ως τότε, όμως, οφείλουμε να αντισταθούμε με όλα τα μέσα της Δημοκρατίας και της Δικαιοσύνης. Οι σύγχρονοι φασίστες του δικαιωματισμού έχουν αρχίσει να επιβάλλουν και στην Ελλάδα τέτοιους ολοκληρωτικούς θεσμούς κατά της πλειονότητας και της κανονικότητας.

Η ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ επαναλαμβάνει πως θα αγωνιστεί τόσο στη Βουλή των Ελλήνων όσο και στο Ευρωκοινοβούλιο για την προστασία της αληθινής Μάνας και ακόμη περισσότερο της μονογονεϊκής οικογένειας, προστατεύοντας τη μητρότητα και την παιδική ηλικία, όπως ορίζει το Σύνταγμα, δημιουργώντας θετικά κίνητρα για τις γεννήσεις και την υγιή και ασφαλή ανατροφή Ελληνόπουλων, ώστε να νικήσουμε τον βουβό Μολώχ της υπογεννητικότητας, ενώ θα καταργήσουμε όλους τους νόμους του φαιδρού, αλλά βαθύτατα φασιστικού δικαιωματισμού.

Η Μάνα θα παραμείνει Μάνα κι ο Πατέρας θα παραμείνει Πατέρας. Οποιοι έχουν πρόβλημα με αυτό και θέλουν με το ζόρι να αλλάξουμε τη φύση του Ανθρώπου, για να προσαρμοστούμε στα ιδιαίτερα γούστα τους, ας επισκεφτούν κάποιον ειδικό. Ο νομοθέτης δεν έχει καμιά δουλειά να τους τα κάνει νόμο.

Από τον
Φαήλο Μ. Κρανιδιώτη

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...