Κοινωνία

Φρίκη: Πέταξαν σε ρέμα τσουβάλια με 18 κουτάβια

Σοκαρισμένοι κάτοικοι της Ανδρίτσαινας διαπίστωσαν πως κάποιος πέταξε σε ένα γκρεμό, βάθους 60 μέτρων, τσουβάλια που περιείχαν 18 κουτάβια.

Την υπόθεση έφερε στο φως ο Φιλοζωικός Σύλλογος Κρεστένων «Νοιάζομαι» με ανάρτησή του στο Facebook. Στην ανακοίνωση μεταξύ άλλων ανέφεραν ότι κάποιος κάτοικος είδε έναν άγνωστο να βγαίνει από όχημα και να πετά τσουβάλια στο ρέμα.

Μόλις πλησίασε άκουσε τα κλάματα από τα μικρά ζώα και αφού ενημερώθηκε ο σύλλογος και η αστυνομία στήθηκε επιχείρηση για την διάσωσή τους.

Δείτε την ανάρτηση του Συλλόγου:

«Μας ειδοποίησε η κ. Βασιλική Σαμουριδη πως της είπε κάτοικος του χωριού ότι είδε ένα αγροτικό ασημί αλλά δεν είδε πινακίδες να πετάει 3 τσουβάλια σε ρέμα της Ανδρίτσαινας με βάθος 60 μέτρα πλησίασε ο κάτοικος που είδε το αμάξι στο σημείο και άκουσε από το βάθος να κλαίνε κουτάβια. Μετα από συνεννόηση με το Α.Τ Ανδρίτσαινας φτάσαμε με συνοδεία δική τους στο σημείο που μας υπέδειξαν οι άνθρωποι εκεί.. Με κίνδυνο μεγάλο ο αντιπρόεδρος του συλλόγου μας με τον κ. Διονύση κατέβηκαν στο ρέμα όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο την ώρα της διάσωσης..Κατατέθηκε μήνυση κατά άγνωστου και η υπόθεση δεν μένει εδώ..Είναι 18 κουτάβια λίγων ημερών που δεν μπορούν να φάνε μόνα τους και το ένα είναι χτυπημένο και δε ξέρουμε αν θα τα καταφέρει.. Αύριο θα μεταφερθούν στον κτηνίατρο».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...