Σκοπιανό

Υπό τον κλοιό Μακεδόνων ο Παπαδημούλης - Του τα «έψαλαν» για το ξεπούλημα της Μακεδονίας - Μπλόκα της ΕΛ.ΑΣ. σε πατριώτες

Δεν μπορούν να σταθούν πουθενά πλέον οι ΣΥΡΙΖΑίοι. Όπου και να πάνε θα βρίσκουν μπροστά τους Μακεδόνες που τους θυμίζουν την προδοσία στην οποία προχώρησαν. Σε ομιλία του Παπαδημούλη για τα "οφέλη" της Συμφωνίας των Πρεσπών, ομάδα Ελλήνων κατάφερε να προσπεράσει τα δεκάδες αστυνομικά μπλόκα και να τα "ψάλλει" στον ευρωβουλευτή.

Πρωτοφανή μέτρα ασφαλείας σήμερα στις Σέρρες για την επίσκεψη του Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δ.Παπαδημούλη. Ο Ευρωβουλευτής μιλά σε σχετική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τη συμφωνία των Πρεσπών.

Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, η αστυνομία απέκλεισε από το μεσημέρι το κέντρο της πόλης, με δύο ζώνες ασφαλείας απαγορεύοντας στους κατοίκους της πόλης να περπατούν ακόμα και στα πεζοδρόμια σε ακτίνα χιλιομέτρων από τον χώρο όπου ο κ. Παπαδημούλης θα επιχειρούσε να εξηγήσει τα “οφέλη” της επαίσχυντης συμφωνίας.

Έμπειροι αξιωματικοί της αστυνομίας, δήλωναν στο ThePresident ότι ποτέ στο παρελθόν δεν είχαν ληφθεί αντίστοιχα μέτρα τάξης, ούτε καν σε επίσκεψη ηγετών ή σε ποδοσφαιρικούς αγώνες όπου αναμένονταν επεισόδια.

Πάντως, παρά την αστυνομοκρατία, δεκάδες πολίτες ξέφυγαν από τον αστυνομικό κλοιό καταφέρνοντας να φτάσουν σχετικά κοντά στον χώρο όπου μιλούσε ο κ. Παπαδημούλης και έψαλλαν το “Μακεδονία Ξακουστή” στον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

https://twitter.com/akrokentrwos/status/1091419723802312705

Στις φωτογραφίες που ακολουθούν διακρίνονται ορισμένα από τα δεκάδες μπλόκα στα οποία σταματούσαν τον κόσμο προκειμένου να τον ελέγξουν στην ίδια τους την πόλη:

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...