Αυτοδιοίκηση

Υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων ο Γιώργος Βουλγαράκης

Αναβρασμός για τον δήμο Αθηναίων - Προστίθεται και νέα υποψηφιότητα

Στο προσκήνιο επανέρχεται το θέμα των δημοτικών εκλογών για τον δήμο Αθηναίων που θα γίνουν το Μάιο, με ανακατατάξεις που αφορούν τους υποψήφιους δημάρχους. Τα δημοσιεύματα αυτή την φορά αφορούν τον Γιώργο Βουλγαράκη και τον Χρήστο Τεντόμα, την ώρα που ακόμα ένας υποψήφιος ανακοίνωσε την κάθοδό του στις εκλογές.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες από το pontiki.gr, φαίνεται να είναι θέμα ημερών η ανακοίνωση της υποψηφιότητας του πρώην υπουργού Γιώργου Βουλγαράκη για τον Δήμο Αθηναίων. Σε επαφή μαζί του φέρεται να είναι στελέχη της Ν.Δ., πρώην δημοτικοί σύμβουλοι, παράγοντες της Α’ Αθηνών, αλλά και αρκετά στελέχη των «μικρών» κομμάτων της ευρύτερης Δεξιάς.

Άλλωστε, δεν μπορεί να είναι τυχαίες και οι δημόσιες δηλώσεις τόσο του προέδρου των ΑΝΕΛ Πάνου Καμμένου όσο και του προέδρου του ΛΑΟΣ Γιώργου Καρατζαφέρη, οι οποίοι αμφότεροι αναφέρθηκαν με θετικά λόγια για την επιστροφή του Βουλγαράκη στην πολιτική δράση.

Όσον αφορά τον Χρήστο Τεντόμα, σύμφωνα με πληροφορίες από την aftodioikisi.gr, δεν θα είναι υποψήφιος με δική του παράταξη (σ.σ. έχει ιδρύσει την από το 2017 την Πρωτοβουλία Πολιτών: «Η Αθήνα Είμαστε Εμείς») αλλά την «Αθήνα Ψηλά» του Κώστα Μπακογιάννη. Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Τεντόμας είχε εκλεγεί δημοτικός σύμβουλος του 2014 με την παράταξη του Α. Σπηλιωτόπουλου «Αθήνα Μπορείς» και είχε τοποθετηθεί πρόεδρος του ΟΠΑΝΔΑ από τον σημερινό δήμαρχος Γ. Καμίνη.


Χρήστος Τεντόμας, πρόεδρος του πολιτιστικού οργανισμού του Δήμου Αθηναίων

Την ίδια ώρα, ο δικηγόρος Βασίλης Καπερνάρος, ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του ως επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης » Αθήνα το σπίτι μας». Η Παράταξη ανακοινώνει την υποψηφιότητα της, δηλώνοντας ανεξάρτητη και με σκοπό την επίλυση των σοβαρών προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο Δήμος των Αθηναίων. Όπως επισημαίνεται στην σχετική ανακοίνωση, η παράταξη έδωσε το δυναμικό παρόν της στο Δημοτικό Συμβούλιο που εξελέγη το 2014, με την ανάδειξη των προβλημάτων αυτών αλλά και με την αδιάκοπη προσπάθειά της, να ακουστεί η φωνή των δημοτών μέσα από τα θεσμικά όργανα του Δήμου.


Ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Βασίλης Καπερνάρος
Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οπλικά συστήματα 0

Η ΠΥΡΚΑΛ κλείνει: Χαρίζεται ο εξοπλισμός στην Ουκρανία; - Η τροπολογία του ΥΠΟΙΚ που έβαλε «φωτιά» στα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα

Τα ερωτηματικά που προκύπτουν για να πάρα πολύ σοβαρό θέμα για την εθνική άμυνα της χώρας - Η ανακοίνωση του Ευάγγελου...