Εκκλησία

Υπογραφή Συμφώνου Κατανόησης της Δ.Σ.Ο. με την Κοινοβουλευτική Συνέλευση για τη Μεσόγειο (PAM)


Σύμφωνο κατανόησης της Δ.Σ.Ο. με την Κοινοβουλευτική Συνέλευση για τη Μεσόγειο (PAM) υπεγράφη κατά την 13η Γενική Συνέλευση της ΡΑΜ στο Βελιγράδι στις 21 Φεβρουαρίου 2019. Η τελετή υπογραφής του συμφώνου κατανόησης έλαβε χώρα στην Εθνοσυνέλευση της Δημοκρατίας της Σερβίας κατά την επίσημη τελετή έναρξης της Γενικής Συνέλευσης της ΡΑΜ και υπεγράφη από τους Γενικούς Γραμματείς των οργανισμών κ.κ. Ανδρέα Μιχαηλίδη και Sergio Piazzi καθώς και από τον πρόεδρο της Γενικής Συνέλευσης της Δ.Σ.Ο. κ. Sergei Gavrilov και τον Πρόεδρο της PAM κ. Pedro Roque.

Στην αντιπροσωπεία της Δ.Σ.Ο. συμμετείχαν επίσης τα μέλη της Δ.Σ.Ο. κ.κ. Alexandr Cotric και Zakaria Kutsnashvili και ο Σύμβουλος της Δ.Σ.Ο. Δρ. Κώστας Μυγδάλης.

Ο Μακ. Πατριάρχης Σερβίας κ.κ. Ειρηναίος απένειμε το παράσημο του Μεγάλου Κωνσταντίνου στη Δ.Σ.Ο. για τα 25 χρόνια από την ίδρυσή της, το οποίο παρέλαβε ο Γενικός Γραμματέας της Δ.Σ.Ο. Δρ. Ανδρέας Μιχαηλίδης στην αίθουσα τελετών του Πατριαρχείου Σερβίας. Το παράσημο είναι προς τιμή προσώπων και οργανισμών οι οποίοι συμβάλουν στη διατήρηση και την προαγωγή των ανθρώπινων αξιών, της ελευθερίας και των δικαιωμάτων των ανθρώπων.

Η αντιπροσωπεία της Δ.Σ.Ο. πραγματοποίησε συνάντηση με τον Αντιπρόεδρο της Εθνοσυνέλευσης της Δημοκρατίας της Σερβίας κ. Veroljub Arsic καθώς και με τον Μακ. Πατριάρχη Σερβίας κ.κ. Ειρηναίο.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές