Κόσμος

Τραγωδία: Ηλεκτρονικό τσιγάρο «έσκασε» στο πρόσωπό του και τον σκότωσε (βίντεο)


Τραγικό αλλά και περίεργο θάνατο βρήκε ένας 24χρονος όταν το ηλεκτρονικό τσιγάρο που κρατούσε εξερράγη και τον σκότωσε.

Το τραγικό συμβάν με… δράστη το ηλεκτρονικό τσιγάρο σημειώθηκε στην περιοχή North Fort Worth του Τέξας. Ο William Brown, βαριά τραυματισμένος στο πρόσωπό του, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο John Peter Smith όπου 48 ώρες αργότερα εξέπνευσε.

Ένα θραύσμα από την έκρηξη του ηλεκτρονικού τσιγάρου διαπέρασε το λαιμό του 24χρονου και έκοψε μία αρτηρία. Ο νεαρός σύρθηκε στο πεζοδρόμιο ζητώντας βοήθεια, ωστόσο δευτερόλεπτα μετά έχασε τις αισθήσεις του και κατέρρευσε.

Οι γιατροί του νοσοκομείου του North Fort Worth ανακοίνωσαν ως αιτία θανάτου ένα “διαμπερές τραύμα από έκρηξη ηλεκτρονικού τσιγάρου”.

https://twitter.com/BLBlackburn/status/1092630897130655745?ref_src=twsrc%5Etfw

Σύμφωνα με τη γιαγιά του νεαρού, ο άτυχος νέος δεν ήταν καπνιστής και αγόρασε τη συσκευή διότι του είχαν πει ότι θα τον ανακούφιζε από το άσθμα που τον ταλαιπωρούσε…

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι ο δεύτερος καταγεγραμμένος θάνατος στις ΗΠΑ από ηλεκτρονικό τσιγάρο που εκρήγνυται. Πρώτος έχασε τη ζωή του ένας άλλος άνδρας στη Φλόριντα τον περασμένο Μάιο, ο οποίος υπέστη εγκαύματα πάνω από το 80% του σώματός του.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...