Αθλητισμός

Τρίκαλα: Οι δρομείς βγήκαν στα χιόνια - Καμιά αλλαγή στο πρόγραμμά τους λόγω καιρού

Χιονιάς ξεχιονιάς οι αγώνες θα γίνουν κανονικά. Οι δρομείς δεν πτοούνται από τα καιρικά φαινόμενα όσο ακραία και να είναι.

Από το πρωί του Σαββάτου χιονίζει στα Τρίκαλα, αφού ο νομός είναι ανάμεσα σε εκείνους που έπληξε η κακοκαιρία «Ωκεανίς». Αυτό όμως δεν πτόησε τους δρομείς.

Στη θέση Σκαμνιές, στην Πηγή Τρικάλων, έγινε κανονικά το Πανελλήνιο πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου και όπως αποδείχθηκε, οι δρομείς εκτός από τα χιλιόμετρα αντέχουν και το κρύο! Για την ιστορία, νικητής στα 10 χλμ. ανδρών ήταν ο Μάρκος Γκούρλιας.

Η χιονόπτωση πάντως συνεχίζεται στον νομό των Τρικάλων και την Κυριακή, ενώ το ύψος του χιονιού φτάνει από τα 10 εκατ. έως το 1,5 μέτρο, σε ορισμένα ορεινά σημεία. Απαραίτητη είναι η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων σε όλο το ορεινό επαρχιακό οδικό δίκτυο της περιοχής.

https://www.facebook.com/segas.gr/videos/774935042888611/
https://www.facebook.com/segas.gr/posts/2158527950907409
https://www.facebook.com/segas.gr/posts/2158658804227657
Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...