Εσωτερική Ασφάλεια

Τρία πεδία μάχης με μολότοφ και αίμα στην Αθήνα - Ερμαιο των παράνομων μεταναστών το κέντρο της πρωτεύουσας

Ανήμπορη να αντιδράσει η αστυνομία

Έρμαιο και στο τέλος ταραξιών παντός είδους και μορφής εδώ και λίγη ώρα τι κέντρο της Αθήνας, με την αστυνομία πάλι σε ρόλο παρατηρητή και ... απογραφέα συμβάντων και όπως σε όλες τις προηγούμενες περιπτώσεις τραυματιών.

Πληροφορίες του bloko.gr σημειώνουν ότι πριν από λίγη ώρα ξέσπασε έκρηξη βίας σε υπό κατάληψη κτίριο από μετανάστες της Αχαρνών και μάλιστα, με ευρεία χρήση μολότοφ.

Στην Ομόνοια για μία ακόμη φορά υπήρξε συμπλοκή μεταξύ ομάδων μεταναστών και μάλιστα με τις αναφορές να κάνουν λόγο για ένα τραυματία, ενώ καταγράφηκε σχεδόν την ίδια ώρα οργανωμένη κίνηση ατόμων οπλισμένων με λοστούς προς την πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα.

Η αστυνομία στο μεταξύ, με τη ΔΙΑΣ που δεν είναι εκπαιδευμένοι οι υπηρετούντες για τη διαχείριση τέτοιου είδους περιστατικών επιχειρεί να ελέγξει την κατάσταση, κρατώντας στατικές τις δυνάμεις της που εντέλλονται σε τέτοια περιστατικά, σε στόχους και κτίρια κατά κύριο λόγο στεεχών του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές