Αθλητισμός

Το πιο παράξενο περιστατικό σε αγώνα ποδοσφαίρου (εικόνες, βίντεο)


Δεν υπάρχουν αυτά που έγιναν στον τελικό του League Cup Αγγλίας με τον τερματοφύλακα της Τσέλσι Κέπα και τον προπονητή του συλλόγου Μαουρίσιο Σάρι.

Ειδικότερα, στο τελευταίο λεπτό του έξτρα χρόνου του αγώνα για τον τελικό του League Cup ανάμεσα στην Τσέλσι και στην Μάντσεστερ Σίτι ο τεχνικός των «μπλε» Μαουρίσιο Σάρι είχε ετοιμάσει τον Βίλι Καμπαγιέρο να περάσει στο ματς για τα πέναλτι, όμως υπολόγιζε χωρίς τον Κέπα.

Ο Ισπανός τερματοφύλακας αρνήθηκε έντονα να βγει από το ματς και εν τέλει παρέμεινε κάτω από τα γκολπόστ. Έξαλλος ο Σάρι, άρχισε να πετάει πράγματα από τα χέρια του, για να πάει στην συνέχεια προς τα αποδυτήρια, αλλά τελικά επέστρεψε στον αγωνιστικό χώρο.



Is this the weirdest thing to happen in a final since Zidane decided to nut Materazzi?pic.twitter.com/8S05ilNxwC— COPA90 (@COPA90) 24 Φεβρουαρίου 2019

Το σήκωσε η Μάντσεστερ Σίτι

Στο καθαρά... αγωνιστικό κομμάτι η η Μάντσεστερ Σίτι κατέκτησε το League Cup Αγγλίας για δεύτερη σερί χρονιά και τρίτη φορά την τελευταία τετραετία. Στον τελικό που έγινε απόψε στο Γουέμπλεϊ, η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα επικράτησε της Τσέλσι με 4-3 στα πέναλτι, αφού ο κανονικός αγώνας και η παράταση έληξαν 0-0, και πρόσθεσε το έκτο τρόπαιο της ιστορίας της στη διοργάνωση, όπου υπολείπεται μόνο της πολυνίκη Λίβερπουλ (8 τίτλοι).

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ