Κοινωνία

Το ΕΣΡ καλεί τους ενδιαφερόμενους καναλάρχες για τις δύο κενές άδειες

Ανοιχτή πρόσκληση, μέσα από τον ιστότοπό του, απηύθυνε το ΕΣΡ στους ενδιαφερόμενους για τις δύο εναπομείνασες τηλεοπτικές άδειες.

Συγκεκριμένα, το Εθνικό Συμβούλιο καλεί, σήμερα, Παρασκευή, στις 10 π.μ., στα γραφεία του, όσους επίδοξους καναλάρχες το επιθυμούν για μία πρώτη διερεύνηση των προθέσεων τους.

«Το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης, στο πλαίσιο της προκήρυξης 1/2019 για τη χορήγηση δύο (2) αδειών παρόχων ενημερωτικού γενικού περιεχομένου εθνικής εμβέλειας, με ανάρτηση στον ιστότοπό του http://www.esr.gr καλεί τους ενδιαφερόμενους, αν το επιθυμούν, να προσέλθουν στα γραφεία του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης για παρουσίαση του ειδικού καταλόγου των προς υποβολή δικαιολογητικών την Παρασκευή 8.2.2019 και ώρα 10 π.μ.», ανέφερε η ανακοίνωση.

Μέχρι αυτή την ώρα, ο μόνος που έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον είναι ο εκδότης Βαγγέλης Μαρινάκης (Βήμα, Νέα, Παραπολιτικά), ο οποίος από τον περασμένο Οκτώβριο έχει καταθέσει φάκελο για να διεκδικήσει άδεια γενικού περιεχομένου.

Μεγάλο ερωτηματικό παραμένει το αν μέχρι και την 28η Φεβρουαρίου, που είναι και η καταλυτική ημερομηνία για αιτήσεις, θα υπάρξει κάποιος ακόμη φάκελος εκτός του ισχυρού άνδρα του Ολυμπιακού.

Αν, μάλιστα, υπάρξουν περισσότεροι από δύο επίδοξοι καναλάρχες, το ΕΣΡ θα προχωρήσει σε δημοπρασία με τιμή εκκίνησης τα 35 εκατ. ευρώ.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...