Διατροφή

Το βραβευμένο 16 φορές ελληνικό νερό κατέκτησε το Παρίσι! (εικόνες)

Η νέα κομψή φιάλη έλαμψε στο backstage του σόου της Σίλιας Κριθαριώτη, στην εβδομάδα μόδας Υψηλής Ραπτικής, στο Παρίσi.

Η ΑΗΒ ΓΚΡΟΥΠ ανατρέπει τα μέχρι τώρα δεδομένα στις συσκευασίες εμφιαλωμένου νερού και λανσάρει μία νέα, καινοτόμα και απόλυτα εντυπωσιακή συσκευασία με χωρητικότητα 330 ml.

Η νέα φιάλη του ΘΕΟΝΗ Φυσικό Μεταλλικό Νερό εντυπωσιάζει με το κομψό, λεπτεπίλεπτο design της, ενώ η χωρητικότητα των 330 ml (η οποία αντιστοιχεί σε ένα ποτήρι νερό)

Η νέα φιάλη του ΘΕΟΝΗ Φυσικό Μεταλλικό Νερό εντυπωσιάζει με το κομψό, λεπτεπίλεπτο design της, ενώ η χωρητικότητα των 330 ml (η οποία αντιστοιχεί σε ένα ποτήρι νερό) την καθιστά ιδιαίτερα εύχρηστη και πρακτική, ιδανική για να τη μεταφέρει κανείς παντού μαζί του, ώστε να μην ξεχνάει ποτέ την πιο απαραίτητη κίνηση μέσα στην ημέρα: να χαρίζει ενυδάτωση στον οργανισμό του.

Λανσάρισμα στο μαγευτικό χιονισμένο Παρίσι
Η νέα φιάλη των 330 ml κοσμήθηκε με μία ειδικά σχεδιασμένη, γεμάτη στιλ και φρεσκάδα, ετικέτα από τη Σήλια Κριθαριώτη, αποκλειστικά για το fashionshow της καταξιωμένης Ελληνίδας σχεδιάστριας μόδας, για τη συλλογή άνοιξη/καλοκαίρι 2019.

Η νέα φιάλη των 330 ml έκανε την πρώτη της εμφάνιση στο πλαίσιο ενός παραμυθένιου και εξαιρετικά κομψού περιβάλλοντος, αφού το ΘΕΟΝΗ Φυσικό Μεταλλικό Νερό συμπλήρωσε με την παρουσία του τη λαμπερή επίδειξη μόδας της Σήλιας Κριθαριώτη στο χιονισμένο Παρίσι. Η νέα φιάλη των 330 ml κοσμήθηκε με μία ειδικά σχεδιασμένη, γεμάτη στυλ και φρεσκάδα, ετικέτα από τη Σήλια Κριθαριώτη, αποκλειστικά για το fashionshow της καταξιωμένης Ελληνίδας σχεδιάστριας μόδας, για τη συλλογή άνοιξη/καλοκαίρι 2019. Το εντυπωσιακό défilé έλαβε χώρα στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας Υψηλής Ραπτικής στην περίφημη παριζιάνικη Σχολή Καλών Τεχνών (EcoledesBeauxArts). Το ΘΕΟΝΗ Φυσικό Μεταλλικό Νερό είχε ισχυρή παρουσία και στο backstage της επίδειξης με τα μοντέλα να απαθανατίζονται από τον Διεθνή Τύπο απολαμβάνοντας διαλείμματα δροσιάς με τη νέα φιάλη 330 ml.

Το ΘΕΟΝΗ Φυσικό Μεταλλικό Νερό είχε ισχυρή παρουσία και στο backstage της επίδειξης με τα μοντέλα να απαθανατίζονται από τον Διεθνή Τύπο απολαμβάνοντας διαλείμματα δροσιάς με τη νέα φιάλη 330 ml.

Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ: Το Μοναδικό Ελληνικό Νερό με 16 Διεθνή Βραβεία Ποιότητας
Το ΘΕΟΝΗ είναι το μοναδικό Ελληνικό φυσικό μεταλλικό νερό που αναβλύζει από φυσική πηγή (Πηγή Γκούρα), σε υψόμετρο 1100μ., στην οροσειρά των Αγράφων του Νομού Καρδίτσας. Σε αυτό το παρθένο, μακριά από κάθε είδος ανθρώπινης δραστηριότητας, περιβάλλον, εμφιαλώνεται άμεσα, κατευθείαν από την πηγή, χωρίς καμία πρόσμιξη, επιβάρυνση ή διεργασία. Έτσι διατηρεί αναλλοίωτα τα φυσικά του χαρακτηριστικά, που το κατατάσσουν ως το κορυφαίο φυσικό μεταλλικό νερό σήμερα με 16 διεθνή βραβεία ποιότητας. Τώρα θα κατακτήσει και τη διεθνή μόδα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Σοκάρει τον Μακρόν Γάλλος Στρατηγός ενώ αποχαιρετούν Οχέτινο-Νοβομπαχμούτοβκα οι Ουκρανοί-Το ρωσικό πυροβολικό εξόντωσε πιθανόν και Γάλλους Λεγεωνάριους

Το σίγουρο είναι ότι οι Ρώσοι θα φουλάρουν κατά των Ουκρανών εφόσον οι ΗΠΑ είναι απασχολημένες σοβαρά με το Ισραήλ και...