Κόσμος

Την απήγαγαν, ζήτησαν λύτρα και την επέστρεψαν γράφοντας: «Αυτό μου συνέβη επειδή ο άνδρας άργησε με τα λύτρα» (Βίντεο)

Ζήτησαν λύτρα, δεν τα πήραν και της αφαίρεσαν τη ζωή αποκεφαλίζοντάς την. Μάλιστα φρόντισαν να γεμίσουν ενοχές τον σύζυγο αφήνοντας ένα μήνυμα πίσω...

Σοκάρει το άγριο έγκλημα στο Μεξικό με μία νεαρή γυναίκα να βρίσκει τραγικό θάνατο στα χέρια των απαγωγέων της
Δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους το φρικιαστικό έγκλημα στο Μεξικό με μία γυναίκα να αποκεφαλίζεται καθώς ο άνδρας της όπως είπα οι απαγωγείς της δεν έδωσε τα λύτρα που του ζητούσαν.

Η Σουζάνα Καρέρα απήχθη από αγνώστους πριν από μία εβδομάδα έξω από σπίτι φιλικής οικογένειας, όπου είχε πάει να πάρει ένα απ’ τα παιδιά της στην πόλη Κοατσακοάλκος.

Η σορός της βρέθηκε στην άκρη ενός δρόμου και το κεφάλι της μέσα σε σακούλα με το εξής μήνυμα από πάνω: «Αυτό μου συνέβη επειδή ο άνδρας μου χρονοτριβούσε και δεν πλήρωνε τα λύτρα».

https://www.youtube.com/watch?v=UWGV3Cyod48

Η γυναίκα ήταν με τον άνδρα της συνιδιοκτήτρια της εταιρείας προϊόντων αλουμινίου Pexaluminio. Οι απαγωγείς σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ζητούσαν 4 εκατ. πέσος (177.000 ευρώ) για να την αφήσουν ελεύθερη.

Ο επιχειρηματίας επιβεβαίωσε μέσω του Facebook τον τραγικό θάνατο της γυναίκας του και ευχαρίστησε όσους του συμπαραστάθηκαν όλη την προηγούμενη εβδομάδα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...