Εθνικά θέματα

Τα παράξενα των Κρίσεων: Εμείς τον αποστρατεύσαμε και ο Πρόεδρος της Γαλλίας του απένειμε το Μετάλλιο της Τιμής & της Αξίας

Ο απόλυτος παραλογισμός. Εμείς τον αποστρατεύσαμε και οι ξένοι τον τιμούν για το έργο του.Ο Πρόεδρος της Γαλλίας απένειμε το Μετάλλιο της Τιμής & της Αξίας στο Στρατηγό Δρίβα.

Στα παράξενα των τελευταίων Κρίσεων από το ΣΑΓΕ  ήταν και η Αποστράτευση του Υποστρατήγου Χρήστου Δρίβα που υπηρετούσε ώς Επιτελάρχης στο «Γ΄ ΣΣ/NRDC-GR»

Στο Γενικό Προξενείο Γαλλίας στη Θεσσαλονίκη απονεμήθηκε σήμερα εξ ονόματος του Προέδρου  Μακρόν από τον Γενικό πρόξενο Γαλλίας Philippe Ray το μετάλλιο του Ιππότη της Τιμής και Αξίας της Γαλλικής Δημοκρατίας στον Αντγο ε.α Δρίβα Χρήστο για τις υπηρεσίες του στην κοινή ευρωπαϊκή άμυνα και ασφάλεια στο πλαίσιο της Επιχείρησης EUFOR RCA στην Κεντροαφρικανική Δημοκρατία.

Ο Αντγος εα Χρήστος Δρίβας ήταν ο Επιτελάρχης του Ευρωπαϊκού στρατηγείου και  του είχε ήδη απονεμηθεί το Χρυσό Μετάλλιο της Εθνικής Άμυνας της Γαλλίας απο τον Πρεσβευτή της Γαλλικής Δημοκρατίας  στην Έδρα του Συμμαχικού Στρατηγείου

Να σημειωθεί  οτι η βράβευση έγινε  μετά από πρόταση του Γάλλου Υποστράτηγου Διοικητή της EUFOR RCA  Υποστρατήγου Philippe Ponties!

Στην ομιλία του Ο Στρατηγός  Ευχαρίστησε τη Γαλλική Δημοκρατία καθώς και τον Ελληνικό Στρατό για την Τιμή να τον Επιλέξει ώς Επιτελάρχη σε ένα τόσο  δύσκολο τόλμημα  και μάλιστα εκτός της Ελληνικής Επικράτειας!

Αφιέρωσε δε και αυτό το Μετάλλιο  στους Επιτελείς του Ευρωπαϊκού Στρατηγείου Λάρισας …Κανένας δεν κατάλαβε πως και γιατί αποστρατεύτηκε ένας τόσο άξιος Στρατηγός

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ