Πολιτική

Συνομιλία Στάη-Τσίπρα: Απολύθηκε το άτομο που ανέβασε το βίντεο στο Webtv

Αρχικά, οι κατηγορίες έπεσαν στο Ράδιο Αρβύλα, όμως, σύντομα αποδείχτηκε πως το ίδιο το Open το είχε αναρτήσει.

Ο κακός χαμός έχει γίνει τις τελευταίες ημέρες με το βίντεο από τα παρασκήνια της συνέντευξης του Αλέξη Τσίπρα στην Ελλη Στάη.

Το βίντεο προβλήθηκε στην τελευταία εκπομπή των Ράδιο Αρβύλα και προκάλεσε... σάλο. Η Ελλη Στάη, την επομένη, με άρθρο της κατηγόρησε την ομάδα του Αντώνη Κανάκη για υποκλοπή ενώ έβαζε και «χέρι» στο Open, το κανάλι της δηλαδή.

Ο Αντώνης Κανάκης απαντώντας, όμως, άδειασε εντελώς την Ελλη Στάη, λέγοντάς της ότι δεν έκλεψε κανένα υλικό. Το βρήκαν απλά αναρτημένο στο Webtv του Open!

Οπως αποκάλυψε σήμερα η Τίνα Μεσσαροπούλου στο Happy Day, το κανάλι γνώριζε τι είχε συμβεί, ότι δηλαδή το βίντεο που προέβαλλαν οι Ράδιο Αρβύλα δεν ήταν προϊόν υποκλοπής, ωστόσο, άφησαν την Ελλη Στάη να εκτεθεί. Ανέφερε ακόμη ότι το πρόσωπο που έκανε το λάθος να βγάλει στον αέρα κατά λάθος αυτό το υλικό, έχει ήδη απολυθεί.

Είπε χαρακτηριστικά η Τίνα Μεσσαροπούλου: «Το κανάλι δεν τοποθετήθηκε ποτέ, άφηνε διαρροές ότι θα ξεκινήσει ΕΔΕ και έψαχναν να δουν τι συμβαίνει. Στην πραγματικότητα, στο Open γνώριζαν πολύ καλά τι έχει συμβεί. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει ένα πρόσωπο. Το πρόσωπο αυτό που διέρρευσε το βίντεο έχει απολυθεί, το πρόσωπο που ανάρτησε κατά λάθος το βίντεο στο web tv. Το πρόσωπο αυτό έχει απολυθεί από όταν συνέβη το περιστατικό. Η επίμαχη συνομιλία δεν έμεινε πολύ ώρα στον αέρα, κατέβηκε γρήγορα. Από το Open δεν θέλουν να δοθεί άλλη έκταση στο περιστατικό. Το κανάλι ήξερε αλλά η Έλλη Στάη ουδέποτε ενημερώθηκε για το περιστατικό αυτό και ουδέποτε ενημερώθηκε ότι το κανάλι γνώριζε και την άφησε να βγάλει την ανακοίνωση αυτή. Αυτό που πρέπει να πούμε είναι ότι περιμένει και από την Έλλη Στάη ένα συγγνώμη ο Αντώνης Κανάκης. Ουσιαστικά είναι εκείνη που τον κατηγόρησε για υποκλοπή».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...