Κοινωνία

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις του πατέρα του άνδρα που πέθανε στο χείμαρρο στον Γεροπόταμο: «Είχαν πάει να πάρουν νυφικό»

Συνεχίζουν να συγκινούν οι αποκαλύψεις των συγγενών των τεσσάρων ατόμων που πνίγηκαν όταν το αυτοκίνητό τους παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά του Γεροπόταμου στο Ηράκλειο Κρήτης. Υπενθυμίζουμε ότι στην τραγωδία έχασαν τη ζωή τους ένα αντρόγυνο, η μητέρα και η αδερφή της γυναίκας.

Ο συντετριμμένος πατέρας του άντρα αποκάλυψε ότι ο γιος του και η σύζυγός του είχαν πάει να βρουν νυφικό για τον γάμο τους, σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso.

«Τους έπαιρνα για να τους πω ότι το μωρό ήταν άρρωστο και δεν τους έβρισκα. Όταν βρήκα τον γιο μου, τον ρώτησα πού ήταν και μου είπε ότι είχαν κατέβει στο Ηράκλειο και διάλεξαν νυφικό, και ότι είχαν το κινητό στο αμάξι, για αυτό δεν το σήκωναν» είπε μιλώντας στην εκπομπή Μαζί σου.

«Το πρωί του Σαββάτου μου άφησαν το μωρό, αλλά στις 5 το απόγευμα άρχισε να κάνει εμετό. Τους πήρα τηλέφωνο, τους το είπα και μου είπαν "δεν πάμε στον γάμο, ερχόμαστε πίσω". Μετά, πήραμε τον γιατρό και μας έδωσε φάρμακα. Τα δώσαμε στο παιδί και έτσι αποφάσισαν να πάνε στον γάμο. Μιλούσαμε κάθε μισή ώρα μέχρι τα μεσάνυχτα. Τότε ήταν η τελευταία φορά που μιλήσαμε. Μετά κοιμηθήκαμε» είπε.

Ο πατέρας είπε ότι το πρωί χτύπησε το σταθερό τηλέφωνο και ήταν η αδελφή της νύφης του, η οποία τον ρώτησε εάν γύρισαν τα παιδιά, γιατί έπαιρνε τηλέφωνο και δεν απαντούσαν. «Της είπα όχι και πήγα στη δουλειά. Εκεί με πήρε πάλι τηλέφωνο και μου είπε ότι είδε στο διαδίκτυο πως βούλιαξε το αμάξι».

«Από παππούς θα ξαναγίνω μπαμπάς» είπε χαρακτηριστικά και αφιέρωσε μια μαντινάδα. «Νερό και χιόνια θα γενώ το σήμερο και πέρα, τη μια θα γίνω εγώ παππούς, την άλλη εγώ πατέρας».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...