Κοινωνία

Συγκινεί ο πατέρας της 6χρονης Εύχαρις: «Προσπάθησε να αγκαλιάσει τη μαμά της, αλλά δεν πρόλαβε! Μας έδινε ζωή...»

Η μαντινάδα του παππού της

Σοκαρισμένο είναι το πανελλήνιο για το 6χρονο κοριτσάκι που έχασε τη ζωή του από τον ιό της γρίπης. Ο πατέρας της μικρής Εύχαρις συγκλονίζει, μιλώντας για τις τελευταίες στιγμές της, στο νοσοκομείο.

Υπενθυμίζεται ότι η μικρή μεταφέρθηκε με πυρετό στο ΠΑΓΝΗ το μεσημέρι της Κυριακής και αρχικά εισήχθη στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών, όμως αργότερα, πήγε στη Μονάδα Παίδων. Δυστυχώς, στη ΜΕΘ Παίδων, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών, το άτυχο παιδάκι άφησε την τελευταία του πνοή.


«Την ώρα που οι γιατροί την είχαν στην αγκαλιά τους και έδιναν μάχη να την κρατήσουν στη ζωή, δεν θα ξεχάσω ότι η Εύχαρις προσπάθησε να αγκαλιάσει τη μαμά της για τελευταία φορά αλλά δεν πρόλαβε. Ήταν ένα χαρούμενο, ζωηρό κοριτσάκι που μας έδινε ζωή και τώρα προσπαθούμε να συνέλθουμε από τον ξαφνικό θάνατό της» λέει ο Νίκος Σάββας, πατέρας του άτυχου κοριτσιού.

Με μαντινάδα για την εγγονή του θα πει το τελευταίο αντίο στην μικρή και ο παππούς της Ιωάννης Χατζηανέστης που θυμάται να του λέει: «παππού εγώ θα γίνω δασκάλα».

Η συγκινητική μαντινάδα του παππού της 6χρονης:

«Τα λόγια είναι τόσο φτωχά που ο πόνος τα κάνει χάντρες στο κομπολόϊ της λυπημένης και συντετριμένης μου ύπαρξης. Καλό ταξίδι Εύχαρις εγγονούλα μου, που η μοίρα έπαιξε τόσο σκληρό παιγνίδι με την ζωούλα σου, και σε πήρε τόσο πρόωρα, βυθίζοντας στη θλίψη τους χαροκαμένους γονείς σου και όλη την στενή και ευρύτερη οικογένεια...».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ