Εθνικά θέματα

Στόχος η διατήρηση των ισορροπιών στην περιοχή, δηλώνει ο ΥΕΘΑ Ευάγγελος Αποστολάκης

Την ώρα που ο πρωθυπουργός βρίσκεται στην Τουρκία σε επίσκεψη του και με προκλήσεις απο την απέναντι μεριά, ο Ευάγγελος Αποστολάκης, παρών στις τελετές παράδοσης-παραλαβής καθηκόντων του Διοικητή της 1ης Στρατιάς και του Αρχηγού της Τακτικής Αεροπορίας, στέλνει μήνυμα ισορροπίας και ειρήνης.

Ο κ. Αποστολάκης δήλωσε υπερήφανος για τα απερχόμενα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και ευχήθηκε στον νέο Διοικητή της 1ης Στρατιάς Αντιστράτηγο Κωνσταντίνο Φλώρο και τον νέο ΑΤΑ Αντιπτέραρχο Μπουρολιά να "πάνε ακόμα καλύτερα" από τους προκατόχους τους.

Ο ΥΕΘΑ δήλωσε ότι η περίοδος στην οποία βρισκόμαστε είναι κρίσιμη και "είμαστε σε μια συνεχή προσπάθεια να διατηρήσουμε τις ισορροπίες στην περιοχή", ενώ τόνισε ότι οι Ελλάδα και οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις μάχονται για την ειρήνη.

Μάλιστα, ο κ. Αποστολάκης υπογράμμισε την σημασία και τον κομβικό ρόλο της 1ης Στρατιάς, αλλά και της Τακτικής Αεροπορίας στην προσπάθεια αυτή της χώρας μας.

https://www.youtube.com/watch?v=v2_og6OP7lI&w=560&h=315

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...