Πολιτική

Στον Άρειο Πάγο ο Νίκος Κοτζιάς, μηνύει τον Πάνο Καμμένο

Η µηνυτήρια αναφορά στρέφεται κατά του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ενώ το περιεχόµενό της δεν έχει γίνει γνωστό. Ωστόσο, οι σχέσεις των δύο ανδρών είναι «στο κόκκινο» εξαιτίας της Συµφωνίας των Πρεσπών, ενώ πριν από περίπου έναν µήνα το κίνηµα ΠΡΑΤΤΩ είχε ανακοινώσει την άµεση προσφυγή του στη ∆ικαιοσύνη «ως συνέχεια των δύο προσφυγών που ήδη έχουν γίνει, για παράνοµες και ακραίες µεθοδεύσεις σε βάρος του».

Το κίνηµα του οποίου ηγείται ο Νίκος Κοτζιάς σηµείωνε τότε ότι οι µεθοδεύσεις αυτές «αποσκοπούν στην αποτροπή της επικύρωσης της Συµφωνίας των Πρεσπών από τη Βουλή των Ελλήνων και υπονοµεύουν τη λειτουργία της δηµοκρατίας». Είχε προειδοποιήσει Μάλιστα, είχε προειδοποιήσει για την προσφυγή του στη ∆ικαιοσύνη, υπογραµµίζοντας ότι µε αυτόν τον τρόπο «παρέχει τη δυνατότητα στον κύριο Καµµένο να εκθέσει ενώπιον της ελληνικής ∆ικαιοσύνης τις συκοφαντίες, τις ύβρεις και τα ψέµατά του. Με την προσφυγή θα καταφανεί ότι ο εν λόγω κύριος είναι ο “εθνικός ψεύτης” και ένας κοινός συκοφάντης».

Οι σχέσεις των δύο είναι «στο κόκκινο» εξαιτίας της Συµφωνίας των Πρεσπών

Επειτα από εκείνη την ανακοίνωση, ο Πάνος Καµµένος επανήλθε µε ένα tweet που άφηνε αιχµές ακόµα και για χρηµατισµό σε βάρος του πρώην ΥΠΕΞ – τακτική που ακολούθησε αρκετές φορές, µεταφέροντας την κόντρα στα social media. Υπενθυµίζεται ότι τον περασµένο Νοέµβριο ο Νίκος Κοτζιάς είχε καταθέσει µηνυτήρια αναφορά στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου κατά παντός υπευθύνου για όσα κατά καιρούς έχουν λεχθεί ή διαρρεύσει σε βάρος του, δροµολογώντας έρευνα από την Εισαγγελία ∆ιαφθοράς για όλα τα θέµατα που κατά καιρούς έχουν δηµοσιοποιηθεί σχετικά µε την υπόθεση ανάθεσης, µέσα από διεθνή διαγωνισµό, υπηρεσιών έκδοσης ταξιδιωτικών θεωρήσεων (βίζες) σε ιδιωτική εταιρεία, χρηµατοδοτήσεις από τον επιχειρηµατία Σόρος, δαπάνες του ΥΠΕΞ κ.ά.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...