Κόσμος

Σοκ! Επτάδυμα γέννησε γυναίκα στο Ιράκ με φυσιολογικό τοκετό (εικόνες,βίντεο)

Όχι ένα, ούτε δύο αλλά... επτά μωρά έφερε στον κόσμο 25χρονη στο Ιράκ με φυσιολογικό μάλιστα τοκετό! Και εάν μας ακούγεται δύσκολο για μια γυναίκα να κυοφορεί 7 έμβρυα, πόσο μάλλον μετά τη γέννα να μεγαλώσει 7 παιδιά!

Η γέννα αυτή της 25χρονης από επαρχία του Ιράκ, έγινε γρήγορα είδηση και όπως γράφει η Daily Mail,και τα επτά νεογέννητα χαίρουν άκρας υγείας! Είναι μάλιστα η πρώτη φορά που γεννιούνται επτάδυμα στη συγκεκριμένη χώρα!

https://youtu.be/9DkQFEQc-OE

Ένας εκπρόσωπος του τοπικού τμήματος υγείας έδωσε στη δημοσιότητα μια δήλωση λέγοντας πως η μητέρα, μαζί με τις έξι κόρες και τον έναν γιο, είναι απόλυτα υγιείς.

Ο πατέρας των παιδιών Γιουσέφ Φαντλ, είπε πως δεν είχαν προγραμματίσει να μεγαλώσουν την οικογένειά τους και τώρα έχουν δέκα παιδιά για να φροντίζουν.

Οι Ιρακινοί γονείς θα πρέπει πλέον να φροντίζουν 10 παιδιά

Η πρώτη περίπτωση επιζώντων επτάδυμων καταγράφηκε στην Αϊόβα το 1997, από τους Κέννι και Μπόμπι ΜακΚόνεϊ.

Το ζευγάρι τότε είχε αρνηθεί την επιλεκτική κύηση όταν έμαθαν ότι περίμεναν 7 παιδιά μετά από θεραπεία γονιμότητας, λέγοντας πως ήταν «στα χέρια του Θεού».

Η περίπτωσή τους έγινε διάσημη σε όλο τον κόσμο, με τα διεθνή μέσα να αποτυπώνουν κάθε κίνηση των επτάδυμων.

Μέσα από την φρενίτιδα των μέσων ενημέρωσης, ο τότε Αμερικανός πρόεδρος Μπιλ Κλίντον, τηλεφώνησε στην οικογένεια για να την συγχαρεί ενώ η Όπρα Γουίνφρεϊ τους υποδέχτηκε στην εκπομπή της και πολλές εταιρείες έσπευσαν να βοηθήσουν την πολυμελή οικογένεια.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές