Πολιτική

Σοκάρει ο Νίκος Κοτζιάς: «Έχω κάνει έξι βαριά χειρουργεία καρκίνου» (ΒΙΝΤΕΟ)



Σε μια σοκαριστική αποκάλυψη προέβη ο ιδιαίτερα αμφιλεγόμενος πρώην Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς, δηλώνοντας ότι έχει χειρουργηθεί έξι φορές για καρκίνο.

Ο ίδιος παραχώρησε μια ιδιαίτερα εξομολογητική συνέντευξη στον Τάσο Τρύφωνα για την εκπομπή Τετ α Τετ του ΡΙΚ, η οποία θα μεταδοθεί στην Κυριακή 27.02.2019 και αποσπάσματά της έχουν ήδη κοινοποιηθεί στο Twitter.

Μέχρι πρότινος κανείς δεν είχε γνώριζε αυτές τις πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του Νίκου Κοτζιά, η οποία παρέμενε επτασφράγιστο μυστικό. «Εγώ φοράω καπέλα γιατί έχω κάνει έξι βαριά χειρουργεία καρκίνου. Δεν το έχω πει ποτέ μου δημόσια», δήλωσε σοκάροντας το κοινό.

«Περπάταγα μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια και έλεγα «γιατί να μου συμβεί αυτό, γιατί να μου συμβεί αυτό;», διότι το παιδί μου ήταν επτά χρόνων τότε», προσέθεσε αναφερόμενος στο διάστημα που έμαθε για την κατάστασή του.

Σε άλλη αποκαλυπτική δήλωση είπε μάλιστα «Αποποιήθηκα την περιουσία μου από τον πατέρα μου, αποποιήθηκα την περιουσία μου από τον θείο μου και την περιουσία της μητέρας μου τη χάρισα στη μεγάλη μου αδερφή».

«Το Κυπριακό δεν πουλάει θετικά, όταν συμβεί κάτι αρνητικό, πουλάει και καταστρέφει» σχολίασε γελώντας και τόνισε πως «αν οι πρωθυπουργοί συναντηθούν και αποτύχει, έχει τελειώσει το Κυπριακό».

«Δεν αντιλαμβάνονται αυτή την άποψη της υποχωρητικότητας και της δουλικότητας που θέλουν ορισμένοι να έχει η εξωτερική πολιτική της Ελλάδας ή της Κύπρου», σημειώνει επίσης στο trailer που δημοσιεύτηκε.

Το trailer της συνέντευξης:

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Τρόμος-Έτσι ξαφνικά εμφανίστηκαν χιλιάδες Ρώσοι των δυνάμεων “Βορράς” στο μέτωπο-Ενισχύουν με στρατό την Μολδαβία Ρουμανία και ΗΠΑ

Οι Αμερικανοί τρέχουν στην Μολδαβία για να σώσουν την Οδησσό;-Η Μόσχα είναι έτοιμη για μια μεγάλων διαστάσεων χερσαία...