Αθλητισμός

Σε δύσκολη κατάσταση η ΑΕΚ: «Μείναμε δύο βράδια άυπνοι μετά τον Ολυμπιακό!»

Πληγή για την ΑΕΚ η ήττα από τον Ολυμπιακό. Οι παίχτες, όπως οι ίδιοι δηλώνουν, έχασαν τον ύπνο τους.

Ο Μάριος Οικονόμου μίλησε για την πορεία της ΑΕΚ το τελευταίο διάστημα και στάθηκε στην ήττα από τον Ολυμπιακό, υποστηρίζοντας ότι αυτός και οι συμπαίκτες του έμειναν άυπνοι τουλάχιστον για δύο ημέρες.

Η ΑΕΚ στρέφει το ενδιαφέρον της στο Κύπελλο Ελλάδας, όπου και αντιμετωπίζει τον Ατρόμητο στη ρεβάνς των προημιτελικών, με τον Μάριο Οικονόμου να παραχωρεί συνέντευξη στο match programm του αγώνα.

Ο Έλληνας αμυντικός επισήμανε το Κύπελλο ως νούμερο ένα στόχο της Ένωσης για το υπόλοιπο της σεζόν, ενώ αναφέρθηκε και στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκης.

Οι ατάκες του Οικονόμου

«Δεν είναι όλα εύκολα, ούτε ένα τέτοιο ματς και έτσι όπως εξελίχθηκε μπορείς να το ξεπεράσεις εύκολα. Βλέποντας και τα υπόλοιπα παιδιά στα Σπάτα πρέπει μίνιμουμ να κάναμε δύο βράδια άυπνοι.

Κατά κύριο λόγο είναι η τεράστια διαφορά αγωνιστικής εικόνας ανάμεσα στα δύο ημίχρονα που σε… σκοτώνει. Από εκεί και πέρα ούτε δικαιολογίες υπάρχουν, ούτε περιθώρια υπάρχουν, πρέπει να συνεχίσουμε και γνωρίζουμε όλοι ότι το Κύπελλο είναι ο μοναδικός δρόμος εγχώριας διάκρισης στη διάρκεια της εφετινής σεζόν. Θα αντιμετωπίσουμε τον Ατρόμητο με σοβαρότητα γιατί είναι πολύ καλή ομάδα και πρέπει να προχωρήσουμε στην επόμενη φάση». 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...