Κοινωνία

Ένας χρόνος συμπληρώνεται σήμερα από τον άδικο χαμό του Βαγγέλη Γιακουμάκη

Μνήμες ξυπνούν σήμερα, από τον άδικο χαμό του Βαγγέλη Γιακουμάκη, στα Γιάννενα.

Ήταν 6 Φεβρουαρίου του 2015, όταν ο σπουδαστής της Γαλακτοκομικής Σχολής, έφυγε από τη σχολή και τα ίχνη του αγνοούνταν επί 37 μέρες. Από την πρώτη στιγμή η κινητοποίηση των Αρχών, αλλά και όλης της τοπικής κοινωνίας των Ιωαννίνων ήταν άμεση.

Η οικογένειά του Βαγγέλη Γιακουμάκη, βίωνε καθημερινά έναν Γολγοθά, ελπίζοντας να ακούσει κάποιο καλό νέο για την τύχη του σπουδαστή, το οποίο δυστυχώς δεν ήρθε ποτέ.

Ακολούθησε καταιγισμός πληροφοριών που ήθελαν τον άτυχο νέο να έχει πέσει θύμα bullying από μερίδα συμφοιτητών του από την Κρήτη στη Γαλακτοκομική Σχολή.

Σχεδόν έναν μήνα μετά, το κυριακάτικο πρωινό της 15ης Μαρτίου, το άψυχο σώμα του εντοπίζεται τυχαία από ζευγάρι σε ένα χωράφι σε κοντινή απόσταση από τη Γαλακτοκομική Σχολή και τη λίμνη Παμβώτιδα.

Η αυλαία στην υπόθεση εξαφάνισης που συγκλόνισε το πανελλήνιο είχε πέσει, με την τελευταία πράξη του δράματος να γράφεται λίγες μέρες μετά στο χωριό του, το Σελλί Ρεθύμνου.

Σήμερα, στο σημείο όπου βρέθηκε νεκρός ο Βαγγέλης Γιακουμάκης, οι φωτογραφίες του εξακολουθούν να βρίσκονται εκεί σε έναν περιφραγμένο πλέον χώρο, που θα θυμίζει για πάντα την τραγική ιστορία.

εικόνες: epirustv

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οπλικά συστήματα 0

Η ΠΥΡΚΑΛ κλείνει: Χαρίζεται ο εξοπλισμός στην Ουκρανία; - Η τροπολογία του ΥΠΟΙΚ που έβαλε «φωτιά» στα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα

Τα ερωτηματικά που προκύπτουν για να πάρα πολύ σοβαρό θέμα για την εθνική άμυνα της χώρας - Η ανακοίνωση του Ευάγγελου...