Κοινωνία

Ρίγη συγκίνησης στην παρέλαση της Προεδρικής Φρουράς - Τιμή στη μνήμη του Σπύρου Θωμά - Παρών και ο πατέρας του (ΒΙΝΤΕΟ)


Αφιερωμένη στη μνήμη του Σπύρου Θωμά, του 24χρονου Εύζωνα που πέθανε ξαφνικά λίγες ώρες μετά τη βάρδιά του στον Άγνωστο Στρατιώτη ήταν η σημερινή παρέλαση της Προεδρικής Φρουράς.

Ο πατέρας του Χρήστος, μόλις μία ημέρα μετά την κηδεία του γιου του, ταξίδεψε από την Πάτρα στην Αθήνα για την καθιερωμένη κυριακάτικη παρέλαση των Ευζώνων της Προεδρικής Φρουράς μπροστά από τη Βουλή. Αυτή τη φορά δεν καμάρωνε τον γιο του, αλλά τιμούσε τη μνήμη του, μαζί με τους συναδέλφους του. Μάλιστα, όπως θα δείτε στις εικόνες, παρήλασε και ο ίδιος δίπλα στους Εύζωνες.

Στο τέλος της παρέλασης και αφού οι Εύζωνες επέστρεψαν στη βάση του, αναφώνησαν «Αθάνατος» και τήρησαν ενός λεπτού σιγή για τον πρόωρα χαμένο Σπύρο Θωμά. Τα μηνύματα ανθρώπων της Προεδρικής Φρουράς στο Facebook συγκινούν. 'Ενα από αυτό γράφει: «Μια καρδιά σταμάτησε να χτυπάει την Πέμπτη ... Εντελώς ξαφνικά... Και μαζί, σταμάτησε για λίγο να χτυπάει και η δικιά μας....

Καλό ταξίδι Εύζωνα Θωμά Σπύρο !!! Για εμάς θα είσαι πάντα εδώ!!! Πάντα, για πάντα!!! Γιατί παιδιά - διαμάντια σαν εσένα δε φεύγουν ποτέ...!!!! Αφιερωμένη η σημερινή παράταξη στον Εύζωνα. ΑΘΑΝΑΤΟΣ!

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ