Κοινωνία

Ράγισαν καρδιές στην κηδεία της 33χρονης ηθοποιού Νίκης Λειβαδάρη (βίντεο)

Ακόμα δεν μπορούν να το πιστέψουν συγγενείς και φίλοι

Συγκίνηση και σπαραγμός ήταν τα κύρια συναισθήματα που πλημμύρισαν όλους όσοι βρέθηκαν στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών για το τελευταίο “αντίο” στη Νίκη Λειβαδάρη, η οποία έφυγε πρόωρα από τη ζωή.

Ο ξαφνικός χαμός της 33χρονης ηθοποιού σόκαρε τον καλλιτεχνικό κόσμο. Η Νίκη Λειβαδάρη βρισκόταν για ποτό με τον σύντροφό της όταν ένιωσε αδιαθεσία και αναγκάστηκαν να πάνε στο νοσοκομείο όπου εκεί άφησε την τελευταία της πνοή.

Στον Ευαγγελισμό όπου πήγε με τη βοήθεια του φίλου της, της έγιναν εξετάσεις και οι γιατροί διαπίστωσαν ότι υπέστη έμφραγμα του μυοκαρδίουΠροσπάθησαν να αποφράξουν τη βασική αρτηρία που είχε κλείσει, όμως έπειτα από λίγο η κοπέλα ξεψύχησε.

Συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι βρέθηκαν στην κηδεία της για να την αποχαιρετίσουν, αφού είχε πολύ καλές σχέσεις με όλους και ήταν αγαπητή στον χώρο.

Συντετριμμένος ο πατέρας της μίλησε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου στον ΣΚΑΪ και τόνισε ότι ποτέ η Νίκη Λειβαδάρη δεν είχε προβλήματα υγείας, εκτός από τον τελευταίο καιρό που παραπονιόταν για πόνους στην πλάτη και την κοιλιά.

Δείτε το σχετικό βίντεο

https://youtu.be/MriPKp6o2bk

Έπινε ποτό με τον φίλο της, ένιωσε πόνο και πέθανε

Η ηθοποιός, το βράδυ του Σαββάτου μετά το τέλος της παράστασης «Stamboul Train» στην οποία συμμετείχε, πήγε με έναν φίλο της για ποτό. Κάποια στιγμή άρχισε να αισθάνεται αδιαθεσία και εκείνος την μετέφερε στο νοσοκομείο.

Ο Φώτης Σπύρος, συνάδελφός και φίλος της ηθοποιού, έμαθε από κοινή γνωστή τους, τον ξαφνικό θάνατο της Νίκης Λειβαδάρη, καθώς είχαν κανονίσει να συναντηθούν την Κυριακή. «Όπως έμαθα το βράδυ του Σαββάτου πήγε για ποτό με τον φίλο της. Ένιωσε αδιαθεσία και πόνους. Ο φίλος της την πήγε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου δυστυχώς ξεψύχησε» δήλωσε ο Φώτης Σπύρουστην Espresso.

Ο ηθοποιός, μάλιστα, είχε ανταλλάξει μηνύματα με την Νίκη Λειβαδάρη το βράδυ του Σαββάτουπροκειμένου να βρεθούν την επόμενη ημέρα.

«Το Σάββατο το βράδυ στις 10:55 μου έστειλε μήνυμα ότι “αύριο Κυριακή θα περάσω από την πρόβα να σε δω”. Την επομένη την περίμενα αλλά δεν ήρθε. Τελείωσε η πρόβα και πήρα μια φίλη της. Μου είπε “έφυγε”… Δεν μπορώ να το πιστέψω», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...