Κοινωνία

Πυροβόλησαν πόνι στο κεφάλι στη Θεσπρωτία!

Με μια βολή από κυνηγετικό όπλο στο κεφάλι, βρέθηκε νεκρό στον περιφραγμένο χώρο του, ένα μικρό πόνι στην Πέρδικα Θεσπρωτίας.

Ο ιδιοκτήτης του ζώου, προχθές το απόγευμα, ήρθε αντιμέτωπος με ένα αποτρόπαιο θέαμα που τον συγκλόνισε. Το πόνι ήταν μέλος της οικογένειάς του και η απώλεια του, γέμισε θλίψη αλλά και αγανάκτηση όχι μόνο τον ιδιοκτήτη, αλλά και τους κατοίκους του χωριού.

Για την υπόθεση ενημερώθηκε η Ασφάλεια Ηγουμενίτσας, η οποία αντιμετώπισε τον χώρο όπου βρέθηκε το νεκρό ζώο, ως τόπο εγκλήματος και σχηματίστηκε δικογραφία η οποία εστάλη στην εισαγγελία.

Η Φιλοζωική Δράση Εθελοντών Θεσπρωτίας ενημερώθηκε επίσης για την υπόθεση. Η εκπρόσωπος του σωματείου Ελένη Γκόγκου λέει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ πως στην περιοχή είναι πολλά τα κρούσματα βασανισμού ζώων, όχι μόνο αδέσποτων αλλά και δεσποζόμενων. Πρόσφατα θύματα βίας έπεσαν δύο σκυλιά, το ένα πυροβολημένο μέσα στον οικισμό και το δεύτερο καμένο με οξύ, τα οποία περιθάλπει η Φιλοζωική Δράση.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...