Πολιτική

Στη φόρα τα SMS - Καμμένος: «Νικολάκη τώρα εξηγούνται όλα» - Νικολόπουλος: «Εκβιασμός;»

Χαρακτήρα πολιτικού θρίλερ λαμβάνει πλέον η υπόθεση της διασφάλισης της συνέχειας της κοινοβουλευτικής ομάδας των ΑΝΕΛ. Και αυτό γιατί ενώ βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη τα διάφορα σενάρια, ο εκλεγείς με το κόμμα του Πάνου Καμμένου αλλά, πλέον, ανεξάρτητος βουλευτής Αχαϊας Νίκος Νικολόπουλος κατέθεσε μήνυση σε βάρος του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων για «βία κατά πολιτικού σώματος».

Η μήνυση αφορά παράβαση του άρθρου 157 του Ποινικού Κώδικα που αναφέρει ότι «όποιος με βία ή με απειλή βίας επιβάλλει στη Βουλή ή την Κυβέρνηση ή σε μέλος τους την εκτέλεση, παράλειψη ή ανοχή πράξης που ανάγεται στα καθήκοντά τους τιμωρείται με κάθειρξη τουλάχιστον δέκα ετών». Σύμφωνα με όσα καταγγέλλονται στην αναφορά, ο κ. Καμμένος απέστειλε γραπτό μήνυμα sms στον κ. Νικολόπουλο απειλώντας τον, μεταξύ άλλων, ότι θα σταματήσει από σήμερα το απόγευμα να λαμβάνει κρατική διαφήμιση στις ιστοσελίδες που φέρεται να έχει υπό τον έλεγχό του.

Συνεργάτες του κ. Καμμένου αρνήθηκαν ότι ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ προχώρησε σε οποιοδήποτε εκβιασμό κατά του ανεξάρτητου βουλευτή. Μάλιστα, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες έδωσαν στη δημοσιότητα μέσω ανακοίνωσης τα sms που αντήλλαξαν οι κ.κ. Καμμένος και Νικολόπουλος:

Στην ανακοίνωση σημειώνεται χαρακτηριστικά πως ο κ. Καμμένος έδωσε στη δημοσιότητα τα μηνύματα που επικαλείται ο κ. Νικλόπουλος «ώστε να αποκαλυφθεί το μέγεθος της γελοιότητας του υποτιθέμενου εκβιασμού».

Δείτε την εικόνα:

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...