Πολιτική

«Ποιο Ποτάμι;» - Έξω φρενών ο Θεοδωράκης με το… τρολάρισμα για το κόμμα του! (βίντεο)

Οργισμένος από το βήμα της Βουλής ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, όταν κάποιος βουλευτής τον ειρωνεύτηκε για το κόμμα του!

Η αποχώρηση του Γιώργου Αμυρά, στα τέλη του προηγούμενου μήνα, είχε αποτελέσει την… χαριστική βολή στο Ποτάμι, αφού έκτοτε το κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη «έπεσε» κάτω από τους πέντε βουλευτές και ως εκ τούτου η Κοινοβουλευτική του Ομάδα διαλύθηκε.

Αυτό ακριβώς που αναμένεται να συμβεί… οσονούπω και στην ΚΟ των ΑΝΕΛ, αν διαγραφεί ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος, όπως έχει «υποσχεθεί» ο Πάνος Καμμένος.

Ποτάμι, λοιπόν, δεν «λογίζεται» στην Βουλή ως Κοινοβουλευτική Ομάδα κι εκεί ακριβώς «πάτησε» ένας βουλευτής το απόγευμα της Παρασκευής, 08.02.2019, για να «τρολάρει» τον Σταύρο Θεοδωράκη όσο εκείνος μιλούσε από το βήμα της Βουλής!

Όλα έγιναν κατά την διάρκεια της ομιλίας του Σταύρου Θεοδωράκη στην Βουλή, κατά την συζήτηση για την κύρωση του πρωτοκόλλου ένταξης των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Θεοδωράκης είπε σε κάποιο σημείο της ομιλίας του: «Το Ποτάμι το οποίο εκπροσωπώ… Το Ποτάμι στο οποίο ηγούμαι…«. Και τότε έκανε μια διακοπή, αφού προφανώς κάποιος ή κάποια βουλευτής που βρίσκονταν μέσα στην αίθουσα αναρωτήθηκε… «ποιο Ποτάμι;«.

Και τότε ο κ. Θεοδωράκης, φανερά εκνευρισμένος, είπε: «Ποιο Ποτάμι ρωτήσατε;», για να συνεχίσει μετά από μια παύση δευτερολέπτων: «Θα προσπαθήσω να μην απαντήσω στις προκλήσεις. Τα κόμματα ξέρετε δεν διαλύονται με μετεγγραφές βουλευτών. Τα κόμματα τα ψηφίζει ο ελληνικός λαός και διαλύονται αν δεν τα ψηφίζει ο ελληνικός λαός».

Ρίχοντας… φαρμακερές ματιές για αρκετά δευτερόλεπτα προς το σημείο από το οποίο ακούστηκε ο ειρωνικό σχόλιο, ο επικεφαλής του Ποταμιού συνέχισε την ομιλία του…

Ο Σταύρος Θεοδωράκης και η οργισμένη απάντηση – Δείτε το βίντεο

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμικό Ναυτικό 0

Το Ιράν ετοιμάζει εμπλουτισμό ουρανίου; Oμάδα μάχης του αεροπλανοφόρου Ντε Γκώλ αποπλέει για την Α. Μεσόγειο και με ελληνική συμμετοχή

Αυτό αναφέρουν γαλλικά ΜΜΕ-Το ΝΑΤΟ ενεργοποιεί στόλο Πολεμικών πλοίων με επίκεντρο έναν άγριο πόλεμο Ιράν και Ισραήλ