Κόσμος

Πανικός σε δικαστική αίθουσα: Πλάκωσε στον ξύλο τον δικηγόρο του επειδή «έφαγε» 47 χρόνια (βίντεο)

Ένα απίστευτο αλλά πέρα για πέρα αληθινό περιστατικό διαδραματίστηκε σε αίθουσα δικαστηρίου, στο Οχάιο των ΗΠΑ, όταν ένας κατηγορούμενος για απόπειρα δολοφονίας και ξυλοδαρμό, άκουσε την καταδικαστική του απόφαση από τους δικαστές.

Ο 42χρονος David Chislton, αρνούμενος να πιστέψει ότι οι δικαστές αποφάσισαν την φυλάκιση του για 45 χρόνια, ξέσπασε στον δικηγόρο του, επειδή δεν κατάφερε να τον υπερασπιστεί.

Συγκεκριμένα, λίγο λεπτά μετά την ανακοίνωση της απόφασης, ο 42χρονος, που κατηγορήθηκε ότι αποπειράθηκε να σκοτώσει την κοπέλα του και μετά έβαλε φωτιά στο σπίτι της, πλησίασε τον δικηγόρο του και τον άρπαξε με μανία, χτυπώντας τον στο πρόσωπο, μπροστά στα έκπληκτα μάτια των ανθρώπων που βρισκόντουσαν στην αίθουσα του δικαστηρίου εκείνη την ώρα.

Κατα τη διάρκεια της επίθεσης ο 42χρονος φώναζε στον δικηγόρο: «Είσαι ήρεμος τώρα;»

Η σκηνή απαθανατίστηκε από μία κάμερα που βρισκόταν πάνω σε έναν βοηθό σερίφη, ο οποίος και παρενέβη.

Δείτε το βίντεο:

https://youtu.be/NDDEsHa0A5k

Το βίντεο δημοσιεύτηκε προκαλώντας την οργή πολλών χρηστών του διαδικτύου, οι οποίοι έκαναν λόγο για «έλλειψη προστασίας».

Ο Γενικός Διευθυντής του Δικαστηρίου, John J. Russo, δήλωσε ότι ήταν ευγνώμων που ο δικηγόρος δεν τραυματίστηκε σοβαρά και ευχήθηκε μία γρήγορη ανάρρωση.

«Αυτό το περιστατικό μας υπενθυμίζει ότι η ασφάλεια των υπαλλήλων μας, των πολιτών μας και όλων των άλλων στα δικαστήρια μας θα πρέπει να είναι κύρια προτεραιότητα», είπε ο διευθυντής του Δικαστηρίου. «Ευχαριστούμε όλους όσους βοήθησαν στο να δοθεί ένα γρήγορο τέλος στο περιστατικό», πρόσθεσε και κατέληξε: «Ελπίζουμε ότι η ασυνομία θα επανεξετάσει πλήρως τα πρωτόκολλα ασφαλείας κατά τη διάρκεια δικαστικών διαδικασιών».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ