Τεχνολογία

Παιχνίδια σχεδιασμένα στην Ελλάδα έτοιμα να «κατακτήσουν» τον κόσμο (βίντεο)

Η χώρα μας διεκδικεί μια θέση στη διεθνή κοινότητα σχεδιασμού βιντεοπαιχνιδιών, χωρίς να στερείται τίποτα απο τα αντίστοιχα του εξωτερικού!

Τον πρώτο καιρό, η μητέρα του Δημήτρη Κουτσομήτσο, ιδρυτή και CEO της Tamasenco, απέφευγε να λέει τι δουλειά κάνει ο γιος της, πλέον όμως τα video games «made in Greece» όχι μόνο δεν αποτελούν σύντομο ανέκδοτο αλλά διεκδικούν ένα καλό πλασάρισμα στη διεθνή αγορά και μια «βοήθεια» να ξεπεράσουν «τα μονοπώλια που έχουν ουσιαστικά δημιουργήσει η Google και η Apple».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του sputniknews.gr, που βρέθηκαν στο Μαρούσι στα γραφεία της εταιρείας του Δημήτρη Κουτσομήτρου, σ” έναν  χώρο από όπου δεν έλειπαν οι παιχνιδομηχανές, τις οποίες φυσικά και χρησιμοποιούν, καθώς ακόμα κι αν έχουν χάσει την ανεμελιά του ερασιτέχνη, παραμένουν gamers.«Κάποια στιγμή όταν ρωτούσαν τη μητέρα μου τι δουλειά κάνω απέφευγε να απαντάει, θεωρούσε ότι θα σκεφτούν πως απλά παίζουμε, αλλά πλέον το παιχνίδι είναι αναγνωρισμένο και στην Ελλάδα, υπάρχουν παραγωγοί παιχνιδιών που κάνουν αυτή τη δουλειά και ζουν από αυτήν όπως κι εμείς», λέει.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμικό Ναυτικό 0

Το Ιράν ετοιμάζει εμπλουτισμό ουρανίου; Oμάδα μάχης του αεροπλανοφόρου Ντε Γκώλ αποπλέει για την Α. Μεσόγειο και με ελληνική συμμετοχή

Αυτό αναφέρουν γαλλικά ΜΜΕ-Το ΝΑΤΟ ενεργοποιεί στόλο Πολεμικών πλοίων με επίκεντρο έναν άγριο πόλεμο Ιράν και Ισραήλ