Κόσμος

Πίστευε ότι υπήρχε φάντασμα στη ντουλάπα της αλλά η πραγματικότητα την τρόμαξε περισσότερο (εικόνα)

Μία κοπέλα που σπουδάζει σε Πανεπιστήμιο της Βόρειας Καρολίνας είχε χάσει τον ύπνο της το τελευταίο διάστημα καθώς περίεργοι θόρυβοι έρχονταν από την ντουλάπα της, προκαλώντας της ανατριχίλα.

Κάθε φορά που τους άκουγε με το φόβο ότι υπήρχε κάποιο ζώο μέσα κλείδωνε γρήγορα και έφευγε. Κάποια στιγμή θεώρησε ότι μέσα στο σπίτι της κυκλοφορούσε ένα φάντασμα. Όσο οι ήχοι συνεχίζονταν, ωστόσο, αποφάσισε να πράξει με θάρρος και να ανοίξει γρήγορα την ντουλάπα.

Η ίδια είπε στις αρχές ότι δεν υπήρχε καμία ένδειξη πως κάποιος είχε διαρρήξει το δωμάτιό της. Όλα ξεκαθάρισαν το περασμένο Σάββατο όταν η φοιτήτρια άκουσε έναν ήχο που ερχόταν από την ντουλάπα της για ακόμα μία φορά και αποφάσισε να τσεκάρει γρήγορα τι συμβαίνει.

Όταν άνοιξε την πόρτα της ντουλάπας το σοκ ήταν ισχυρό: Ένας 30χρονος βρισκόταν μέσα στα ρούχα της! Ρώτησε «ποιος είναι εκεί;» η απάντηση ήταν: «Εγώ»! Ο 30χρονος βγήκε και συστήθηκε ως «Ντρου». Μαζί με τον άνδρα η φοιτήτρια είδε και όλα της τα ρούχα έξω καθώς ο εισβολέας τα φορούσε σχεδόν όλα.

Η αστυνομία έφτασε στις φοιτητικές εστίες για να συλλάβει τον άνδρα. Ο Ντρου, ωστόσο, δεν ήταν βίαιος και παραδόθηκε χωρίς ν' αντισταθεί.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...