Πολιτική

Πάλι στα μπουζούκια την έβγαλε ο Καμμένος μετά τη διάλυση της Κ.Ο των ΑΝΕΛ! (ΒΙΝΤΕΟ)


Παρά τις δυσμενείς για εκείνον πολιτικές εξελίξεις και λίγο μετά το «ρέκβιεμ», σε υψηλούς τόνους, στη συνεργασία του με τον Αλέξη Τσίπρα, ο Πάνος Καμμένος δείχνει να βρίσκεται σε μεγάλα κέφια

Ένα βίντεο με τον Πάνο Καμμένο να χορεύει ζεϊμπέκικο σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης, λίγο μετά την ψηφοφορία στη Βουλή για την κύρωση του Πρωτοκόλλου Εισδοχής των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ και την -και τυπικά- διάλυση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΛ, με τη διαγραφή του Θανάση Παπαχριστόπουλου, ανέβασε στους λογαριασμούς της στα social media η «Ομάδα Αλήθειας».

O πρόεδρος των ΑΝΕΛ δείχνει να βρίσκεται σε μεγάλα κέφια, χορεύοντας και πετώντας λουλούδια, ενώ ο Γιάννης Πάριος τραγουδά: «Αν δεν είχα και σένανε».

Δείτε το βίντεο:

Μετά τη δημοσίευση του από την «Ομάδα Αλήθειας» στα social media το βίντεο έγινε viral, καθώς έτυχε πολλών σχολίων αναφορικά με τα… κέφια του προέδρου των ΑΝΕΛ και πρώην υπουργού Εθνικής Άμυνας.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές