Κόσμος

Ο Σαλβίνι «διαλύει» κομμουνιστή: «Μόλις κέρδισες 10 μετανάστες σπίτι σου» - «Όσα χρήματα βγάζετε, τόσο μιλάτε περί ηθικής»

Απίστευτος για άλλη μια φορά ο ηγέτης της Εθνικής Δεξιάς στην Ευρώπη, Ματτέο Σαλβίνι. Ο Ιταλός υπουργός Εσωτερικών είναι ένας πολιτικός που διατηρεί αυστηρή μεταναστευτική πολιτική και έχει θέσει ως προτεραιότητα το συμφέρον της χώρας του και των πολιτών της.

Πολιτικοί αντίπαλοι, προοδευτικοί Ευρωπαίοι και παντός είδους αριστεροί εξαπολύουν σφοδρές επιθέσεις κατά του Ιταλού πολιτικού, ο οποίος, παρόλα αυτά, σαρώνει σε κάθε δημοσκόπηση.

Ο Σαλβίνι λοιπόν, σε ομιλία του για την μεταναστευτική πολιτική που ακολουθεί, δέχτηκε λεκτική επίθεση από έναν Αριστερό, ο οποίος είπε:

«Σαλβίνι είσαι ένας δολοφόνος» για να λάβει την εξής αφοπλιστική απάντηση από τον Ιταλό πολιτικό:

«Μόλις κέρδισες 10 μετανάστες. Θα τους στείλουμε στο σπίτι σου. Οι Κομμουνιστές, όσο περισσότερα χρήματα βγάζουν, τόσους περισσότερα κηρύγματα περί ηθικής κάνουν».

Δεν άφησε τίποτε αναπάντητο ο Σαλβίνι και από ότι φάνηκε νευρίασε που ο Αριστερός από το κοινό, τον αποκάλεσε δολοφόνο και ξεκαθάρισε ότι δολοφόνοι είναι αυτοί, που διακινούν ανθρώπους και όχι αυτός που τους σταματάει.

Αυτή την στιγμή, σε ολόκληρο τον πλανήτη υπάρχουν πολιτικές δυνάμεις, που αμφισβητούν το μοντέλο των ανοιχτών συνόρων.

Δείτε το βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=ecvrRTGR2AU

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ