Στρατός Ξηράς

Ο Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Φλώρος νέος διοικητής της 1ης Στρατιάς του Στρατού Ξηράς (εικόνες)

Δείτε εικόνες από την τελετή παράδοσης - παραλαβής

Έπειτα από τις κρίσεις Ανωτάτων Αξιωματικών που έλαβαν χώρα στην ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων, αποφασίστηκε πως ο Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Φλώρος θα αναλάβει τα ηνία της 1ης Στρατιάς του Στρατού Ξηράς.

Έτσι έλαβε χώρα σήμερα η τελετή παράδοσης - παραλαβής καθηκόντων Διοικήσεων 1ης Στρατιάς, παρουσία ΥΕΘΑ Αποστολάκη, Α/ΓΕΕΘΑ Χριστοδούλου και άλλων στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση Τύπου του ΓΕΣ:

Την Τρίτη 05 Φεβρουαρίου 2019, πραγματοποιήθηκε στην έδρα της 1ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ, στη Λάρισα, παρουσία του Υπουργού Εθνικής Άμυνας, κ. Ευάγγελου Αποστολάκη, η τελετή παράδοσης - παραλαβής καθηκόντων του Διοικητή της 1ης Στρατιάς «ΑΧΙΛΛΕΑΣ», από τον Αντιστράτηγο Δημόκριτο Ζερβάκη στον Αντιστράτηγο Κωνσταντίνο Φλώρο.

Στην τελετή παρέστησαν, ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας, κ. Παναγιώτης Ρήγας, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Πτέραρχος (Ι) Χρήστος Χριστοδούλου, οι Αρχηγοί των Γενικών Επιτελείων των Ενόπλων Δυνάμεων, Επίτιμοι Αρχηγοί, εν ενεργεία και αποστρατεία Ανώτατοι Αξιωματικοί, αντιπροσωπείες Αξιωματικών και Υπαξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, εκπρόσωποι των θρησκευτικών, πολιτειακών και πολιτικών αρχών της περιοχής και λοιποί προσκεκλημένοι.

Δείτε φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...